Чоловік подарував Анні Трінчер розкішне авто: Волошин розкошелився більше, ніж Віктор Павлік для Репяхової

Нещодавно молода українська співачка та актриса Анна Трінчер похизувалася новеньким автомобілем на своїй сторінці в Інстаграм. Порівняємо його з авто Катерини Репяхової, адже обом дівчатам машинки подарували їх кохані чоловіки.

Анна Трінчер завжди любила похизуватися подарунками. Цього разу теж не упустила моменту.

“З самого дитинства дивилась фільми про принцес і хотіла, щоб колись до мене теж приїхав принц і привіз коня для мене…”

– написала зірка на своїй сторінці в Інстаграм. На першому фото Анна ніжно обіймає свого чоловіка Олександра, а на задньому плані видніється чорний автомобіль марки Porsche Macan і букет троянд на ньому. Вартість такого авто варіюється в межах 70 тисяч доларів США.

Анна Трінчер з новим авто
Анна Трінчер з новим авто

А ось інша українська зірка – блогерка і дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова – теж не так давно обзавелася новеньким авто, яке презентував їй коханий чоловік. Віктор Павлик подарував дружині автомобіль марки Toyota RAV4, вартість якого приблизно від 25 тисяч доларів США.

Катя Репяхова
Катя Репяхова

Як бачимо – автомобіль Анни Трінчер майже втричі дорожчий, ніж авто Репяхової. Звісно, враховуємо курс долара на момент покупки. Але – ніде правди діти – в обох зірок шикарні автомобілі! Чорний Porsche чи біла перламутрова Toyota – яка різниця, якщо дарують від щирого серця!

Коротко про зірок:

Анна Трінчер – співачка, актриса серіалу “Школа”, блогер. У вересні 2022 року вийшла заміж за популярного блогера Олександра Волошина, який недавно зізнався, що заробляє більше 50 тисяч доларів на місяць. Дітей у пари немає.

Катя Репяхова – концертний директор Віктора Павлика, власне стала відомою після того, як публічно оголосила про свої стосунки з ним. Одружилися вони у травні 2020 року. Займається блогерством. Подружня пара виховує сина, також Катерина неодноразово зізнавалася, що мріє про другу дитину.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.