Реальний чоловік Олени Кравець не схожий на її “квартального” обранця Зеленського: як виглядає коханий

Олену Кравець ми всі знаємо з популярного «Кварталу 95». Зірка завжди на виду. А ось чоловік залишається в тіні артистки і рідко радує публіку своєю появою. Сьогодні зосередимо свою увагу саме на другій половинці артистки.

Олена та Сергій Кравець щасливі разом уже 26 років, з них у шлюбі – 21 рік. Погодьтеся, для шоу-бізнесу це неабиякий термін. Відомо, що Сергій молодший за дружину на два роки. Познайомилась пара ще в університеті, вони разом грали у КВН. Стосунки почалися з дружби, а потім зрозуміли, що кохають один одного. У свій день народження у 18 років Сергій признався у коханні до Олени, з цього дня і почалися їх серйозні стосунки.
Дізнавшись про вагітність Олени, пара вирішила одружитися. У 2003 році в них народилася донечка Маша, якій зараз 20 років, а через 13 років, на піку кар’єри артистки – двійнята Іван та Катя.

Сергій Кравець
Сергій Кравець

Мало хто знає, що Сергій Кравець виступав в команді КВН “95 квартал” разом із зірковою дружиною. Він колишній виконавчий продюсер студії “95 квартал”, зараз є продюсером в “ShootGroup Production”.
Сергій Кравець має цікаве хоббі – він автогонщик, захоплюється раллі. Час від часу він бере участь у міжнародних змаганнях та займає призові місця. Сергій зізнається, що дружина не намагається відговорити його від цього небезпечного захоплення, а навпаки, підтримує і навіть приїжджає вболівати за нього.

Сергій Кравець – кум президента України Володимира Зеленського, а також хресний батько його дочки Олександри. До речі, Олена Кравець – хресна мама дружини Зеленського Олени. Вони давно дружать родинами, про що свідчить світлина весілля Олени та Сергія, де теперішній президент з дружиною були свідками на їх торжестві.

Олена та Сергій Кравець
Олена та Сергій Кравець

Міцний шлюб зіркового подружжя – це така рідкість в наш час. Бажаємо Олені та Сергію зберігати цю тенденцію довгі роки та щодня робити одне одного щасливими!

Популярне

Схожі статті

Смачно, як у бабусі. Готую мега-порції, жодного не залишається: пишні пиріжки на кефірі з будь-якою начинкою

Усі ми знаємо і любимо пиріжки. Це проста, але водночас дуже смачна і ситна страва на будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пишних і ніжних пиріжків, для яких підійде будь-яка начинка.

Рецепт без заморочок. Усе склала і забула: дуже смачна вечеря виходить, а всього 5 простих інгредієнтів

Якщо в холодильнику є копчені ковбаски, а зі сніданку чи обіду залишилася відварена картопелька, можна змудрувати дуже смачну вечерю. Просто закладіть все це у духовку й очікуйте на результат.

Не пиріг, а золото! Навчила всіх подруг готувати таку смакоту до чаю: манник “П’ятихвилинка” з фруктами

Пиріг за цим рецептом готується з простих і доступних продуктів, а смак у нього виходить божественним. Ви можете використати будь-які ягоди, які завалялися у вашій морозилці для цього манника.