Ось як виглядає колишня теща Віталія Кличка: мама Наталії Єгорової за кордоном змушена ховати очі за окулярами

Відомий український спортсмен у минулому та політик сьогодні Кличко багато років був одружений із коханою Наталією Єгоровою. Ексдружина зірки показала свою маму та його колишню тещу

Наталія Єгорова, відома українська модель та блогерка, співачка та коуч з йоги, давно живе за кордоном. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість активно висвітлює своє життя та ділиться з підписниками цікавими фотографіями. Нещодавно Наталія Єгорова показала шанувальникам, як виглядають її мама та сестра. Раніше колишня дружина Віталія Кличка розповідала, що рідні переїхали жити до неї в Німеччину.

Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова показала свою маму та сестру
Колишня дружина Віталія Кличка Наталія Єгорова показала свою маму та сестру

Нині колишня дружина відомого українського спортсмена та політика Віталія Кличка мешкає за кордоном. Наталія Єгорова давно мігрувала до Німеччини, де почала будувати кар’єру моделі та співачки. Разом зі знаменитістю за кордоном живе і її родина. Так, з Єгоровою в Німеччині мешкає її мама, сестра. Також далеко за межами України живуть і спільні діти Кличка та його колишньої дружини.

У Німеччині мама Наталії Єгорової, як видно з опублікованої знаменитістю фотографії, змушена ховати очі за темними окулярами. Втім, ні з чим поганим це не пов’язане, навпаки – причина цілком позитивна. Річ у тім, що нині в Європі така чудова погода, що ходити без сонячних окулярів просто неможливо, очі нічого не бачитимуть.

Наталія Єгорова зі своєю мамою та сестрою мешкають далеко за межами України
Наталія Єгорова зі своєю мамою та сестрою мешкають далеко за межами України

Нагадаємо, що відомий український спортсмен і боксер у минулому Віталій Кличко багато років перебував у серйозних стосунках із Наталією Єгоровою. Зірко пара перебувала в офіційному шлюбі майже 30 років. За цей час у колишніх закоханих з’явилось троє дітей, які нині навчаються та тішать батьків успіхами та досягненнями.

У серпні минулого року Віталій Кличко офіційно повідомив, що розлучається з дружиною. Колишнє подружжя розійшлось хорошими друзями, а причиною розлучення стали, за їхніми словами, стосунки на відстані – Єгорова вже довго живе у Німеччині, а ось Кличко залишається в Україні.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.