Тіна Кароль у витонченому образі зачарувала Дана Балана: посеред квіткового поля елегантна чекає на нього

Тіна Кароль поділилась з прихильниками результатами своєї недавньої фотосесії. Користувачі Мережі були вражені жіночністю і ніжністю співачки.

Тіна Кароль – не лише одна з найбільш відомих і затребуваних артисток України. Її вважають однією з найкрасивіших і найефектніших артисток українського шоу-бізнесу. Підтвердженням цього є той факт, що саме Тіну Кароль тричі визнавали найкрасивішою жінкою України за версією журналу VIVA.

Співачка хоч не володіє високим зростом, довгими ногами та осиною талією, та вміє так обіграти свій образ, що кожен її вихід в світ викликає шквал обговорень і захоплення публіки.

Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні-2006
Тіна Кароль у витонченому образі зачарувала жіночними фото

Вже багато років Тіна Кароль не змінює свій образ. Червона помада, пишні локони і жіночні сукні – саме такою звикли бачити співачку її прихильники.

Нещодавно Тіна Кароль поділилася зі своїми прихильниками знімками з недавньої фотосесії. На фото співачка позувала у ніжно-блакитній сукні-ночнушці, яка вдало підкреслила її фігуру і жіночність форм.

Тіна Кароль у витонченому образі зачарувала жіночними фото
Тіна Кароль у витонченому образі зачарувала жіночними фото

Знімки були зроблені на тлі квітучого поля, який золотився яскраво-жовтими квітами. Образ Тіни доповнили звична червона помада і пишні локони.

Користувачі Мережі засипали Тіну Кароль компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Неймовірно ніжна, як квітка”;
  • “Чарівна”;
  • “Супер діва”;
  • “Чудова, чарівна, чарівна, Божественна, ніжна, витончена, Поставою, наче лебідь, горда, Весела і казково красива”;
  • “Спокуслива та ніжна водночас”;
  • “Справжня маленька чарівна принцеса”;
  • “Ніжна, як квітка лотоса, Прекрасна, чудова, Як шовк блискучий, волосся. Ти дуже спокуслива”.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль виступила у Ліверпулі у фіналі міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення”. Там співачка виконала пісню, з якою ще 17 років тому брала участь у “Євробаченні”. Та цього разу Тіна з’явилася зовсім в іншому образі, ніж у 2006 році. Співачка показала, наскільки вона виросла в професійному плані і вразила публіку своїм неймовірним образом.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.