“Просто гарна фотографія в туалеті” – екс-підопічна Потапа Мішель Андраде показала себе “у всій красі” на фото

Українська співачка болівійського походження Мішель Андраде – справжній мікс націй, а ще співає українською, англійською, російською, іспанською та португальською мовами.

Перша популярність прийшла до Мішель ще під час телешоу “X-Фактор”. Там її помітив продюсер Потап та взяв під своє крило. Минулого року стало відомо, що Мішель припинила співпрацю з продюсерським центром MOЗGI Entertainment та стала більш самостійною артисткою. В останній рік Мішель стала випускати все більше україномовних пісень, що не може не радувати, адже, як зізнавалася артистка, українська в побуті все ще дається їй нелегко. Також Мішель можна вважати актрисою, адже вона зіграла вже у чотирьох фільмах, в одному з яких – головну роль.

На своїй сторінці в соцмережах співачка продовжує ділиться з підписниками своїми новинами та планами на майбутнє. Ось і цього разу Мішель вирішила поділитися з підписниками важливими подіями минулого місяця, проте зазначила, що “цей місяць був не з легких”. В їх переліку опинився і виступ на благодійному фестивалі, і фрагмент релізу нової пісні “Metamorphosis” (яка, до речі, дуже зайшла фанатам!), і просто зустрічі з друзями. А щоб розбавити контент – вкінці вирішила опублікувати селфі, на якому знаходиться в туалеті та позує в грайливій позі, кокетливо оголивши одне плече.

Мішель Андраде позує у вбиральні
Мішель Андраде позує у вбиральні

Як не дивно – саме ця мила фотографія багатьом підписникам припала до душі та зібрала достатньо компліментів.

Що ж, іноді популярність може застати тебе там, де не чекаєш. Ну і якщо дівчина красива, якщо від неї йде позитивна енергія та драйв – немає значення локація її світлини. Чи не так?

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко вразила округлим животиком у супер обтислій сукні: можливо вагітна вчетверте? (ФОТО)

Материнство — одне з тих багатогранних понять, яке стає невичерпним джерелом щастя для багатьох жінок. Навіть для тих, хто вже має кількох дітей і перетнув 40-річний вік, навіть коли в країні війна.

Якщо набридла одноманітність страв з картоплі: гірка з дерунів із сирним прошаруванням — і м’яса не треба!

У кулінарному світі іноді здається, що картопля — це універсальний і нескінченний елемент, який може використовуватися у найрізноманітніших стравах.

Ксенія Мішина занадто захопилася схудненням: видно ребра, а руки майже “зникли” — худорлявість їй не пасує?

У світі шоу-бізнесу образ грає важливу роль, іноді він стає об'єктом захоплення та суперечок. Ксенія Мішина, українська актриса, вражає не лише своєю талантливою грою, але й бездоганним стилем.