Без одягу і з зухвалим макіяжем: 15-річна донька Євгена Кошового вразила надто дорослим виглядом на фото

Старша донька відомого коміка Євгена Кошового Варвара різко подорослішала. Якщо раніше публіка знала її як милу та ніжну дівчинку, то зараз Варя вражає Мережу зухвалими знімками.

Варвара Кошова ще й з раннього дитинства хотіла бути медійною і відомою, як і її батько-комік. Публіка добре знає цю зіркову доньку, адже вона вже неодноразово світилася на телебаченні. Так, Варвара Кошова брала участь у дитячому сезоні проєкту “Голос країни”. Дівчинка вразила суддів і глядачів своїми вокальними здібностями і дійшла до фіналу та перемогу здобути їй не вдалось.

15-річна донька Євгена Кошового вразила надто дорослим виглядом на фото
15-річна донька Євгена Кошового вразила надто дорослим виглядом на фото

Також Варвара Кошова брала участь у комедійному шоу “Розміши коміка. Діти”, де пародіювала свого батька-артиста  Євгена Кошового. Дівчинка змогла розсмішити суддів і виграла немаленький грошовий приз. Крім того, донька Кошового знімалася у програмі “Ліга сміху” і навіть отримала роль у серіалі “Батько рулить”.

Зараз Варварі Кошовій 15 років. Останні роки дівчинка вже не ходить по різних проєктах і все рідше з’являється на телеекранах. Донька Кошового помітно виросла і дуже змінилася. З милого янголятка Варя перетворилася у зухвалого підлітка. Дівчина час від час вражає публіку сміливими знімками у своєму Інстаграм-блозі. Дівчина підрізала волосся, пофарбувалася з блондинки у шатенку і надає перевагу яскравому макіяжу зі стрілками і яскравою помадою.

Так, нещодавно Варвара Кошова опублікувала декілька нових знімків у своєму Інстаграм-блозі. На фото дівчина позувала в чорному бюстгальтері і з яскравим макіяжем. Дівчина намалювала губи поза контурами, зробивши їх пухкими і “надутими”.

15-річна донька Євгена Кошового вразила надто дорослим виглядом на фото
15-річна донька Євгена Кошового вразила надто дорослим виглядом на фото

Прихильники Варі позитивно відреагували на її нові світлини і засипали дівчину компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть фоловери:

  • “Красота!”;
  • “Принцеса”;
  • “Красива дівчина”;
  • “Богиня”;
  • “Якаж красуня! Очей не відірвати”

Нагадаємо, нещодавно Варвара Кошова проводила благодійний аукціон, на якому продавала власні речі. Дівчина вирішила організувати такий захід, щоб зібрати кошти на придбання тепловізора для ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Запечена риба під сирно-овочевою шубкою: беру будь-яке філе, бо весь секрет у маринаді. Раджу спробувати!

Спробуйте приготувати соковите філе риби під сирно-овочевою шубкою в духовці так, щоб домашні попросили добавки. Скоріше записуйте цей рецепт!

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.