“Тримає її на руках”: в Мережі з’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк з 2019 року не з'являється на публіці через важку хворобу, але прихильники не втрачають надії побачити фото онкохворої актриси.

Анастасія Заворотнюк прославилася завдяки ролі няні Віки в серіалі “Моя прекрасна няня”. Її кар’єра злетіла вгору, однак останні 4 роки зірка не працює на телебаченні та в кіно, не приймає участь в шоу, не дає інтерв’ю і не робить фотосесії у зв’язку з онкозахворюванням. Актрисі поставили діагноз рак після того, як вона стала матір’ю втретє у шлюбі з фігуристом Петром Чернишовим.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
З’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

За весь цей час Заворотнюк не давала офіційних коментарів, тільки її рідні без подробиць підтвердили, що у артистки онкологія важкої форми. Відомо, що діагноз у Анастасії такий самий, як був у співачки Жанни Фріске, рак головного мозку.

Не зважаючи на складні прогнози, Заворотнюк тримається, але не показується папараці. Також вона і Чернишов тримають подалі від камер маленьку дочку Мілу. Чому вони вирішили так, залишається загадкою. Однак у дитячому віці прихильникам вдалося подивитися на малечу Анастасії і Петра.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
З’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

До того, як актриса пішла в тінь і зникла з екранів, вона разом з коханим дала інтерв’ю про радощі материнства і показала новонароджену дівчинку. Чернишов розповідав, що з появою дитини став по-іншому ставитися до витівок дітей у громадських місцях, до плачу. Фігурист хотів весь час проводити з Мілою і дружиною, але через насичений концертний графік це було неможливо, тому Заворотнюк робила для нього відеозвіти.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
З’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

Зараз Петру допомагає з донечкою свекруха, яка живе з ними в будинку в Крекшино. Мама Анастасії Заворотнюк доглядає за онучкою і зірковою донькою.

Сусіди актриси по котеджному містечку розповідали журналістам, що бачили зірку. Зараз вона зовсім не схожа на ту красуню, якою була до хвороби. Артистка має набрякле обличчя, пересувається в інвалідному візку, поряд з нею завжди доглядальниця.

Їх слова підтверджує фото, яке з’явилось рік назад в Мережі. Це знімок з дорожніх камер спостереження. На фото за кермом машини сидить Чернишов, а на пасажирському поряд з ним – Заворотнюк. Дійсно, хвороба змінила її до не впізнання.

Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу Моя прекрасна няня
Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.