Неллі Уварова шокувала зайвими кілограмами: актрису не впізнати

Актрису Неллі Уварову мільйони телеглядачів запам'ятали як Катю Пушкарьову з "Не родись красивою". До кінця серіалу героїня Неллі дуже змінилися, але і саму актрису зараз не впізнати.

Багато критиків називають Неллі Уварову актрисою однієї ролі. Мільйони глядачів у різних російськомовних країнах спостерігали за історією закоханості “бридкого каченяти” Каті Пушкарьової.

40-річна актриса не часто з’являється на телеекранах, але, тим не менш, активно працює в декількох театрах і навіть має свій власний моноспектакль.

Особисте життя в актриси склалося вельми щасливо. Хоча перший шлюб і закінчився розлученням через 4 роки, другий подарував тільки справжню любов і двох прекрасних діток — дочку Ію і сина Ігнатія.

Неллі не веде соціальних мереж і рідко дає інтерв’ю. Однак, часом моторним папараці все ж вдається зафіксувати актрису в об’єктивах своїх фотокамер.

Нелли Уварова с мужем и детьми
Неллі Уварова з чоловіком і дітьми

Днями в мережу потрапило фото Уварової з прогулянки вулицями Москви разом з сім’єю. Але Неллі, прям як її героїню Пушкарьову в кінці серіалу, було не впізнати. Дівчина явно набрала трохи зайвої ваги. Свої об’єми вона спробувала приховати під вільною сукнею максі-довжини, яка зовсім не обтягує, тим самим приховуючи фігуру.

Однак багато коментаторів відзначили, що в такому образі Неллі їм подобається навіть більше. Їй явно йде кілька набраних кілограмів — вона стала виглядати більш жіночою і ефектніше.

Нелли Уварова на прогулке
Неллі Уварова на прогулянці

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.