Танець молодят з падчеркою, але без рідної доньки від Ані Лорак: дружина Налчаджиоглу показала кадри з весілля

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік скандальної співачки Ані Лорак нещодавно вдруге одружився. Новоспечена дружина Мурата Налчаджиоглу опублікувала свіжі кадри з весілля

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, познайомився з української авдиторією дуже давно. У минулому знаменитість довгий час перебував у стосунках і шлюбі з колись популярною та шанованою в Україні співачкою Ані Лорак. З часом шлюб зіркової пари дав тріщину та вони вирішили розлучитись. У колишніх закоханих залишилась спільна донька Софія.

З часом і Ані Лорак, і Мурат Налчаджиоглу знайшли своє нове кохання. Турецький бізнесмен почав будувати серйозні стосунки з Лілією Реус, українською візажисткою та блогеркою. Чоловік зробив своїй коханій пропозицію, втім лише нині вони вирішили відгуляти весілля. Свято знаменитості влаштували у ресторані в Конча-Заспі.

Мурат Налчаджиоглу та його наречена Лілія Реус відгуляли весілля під Києвом
Мурат Налчаджиоглу та його наречена Лілія Реус відгуляли весілля під Києвом

На свято завітала донька Лілії Реус від попередніх стосунків. Дівчинка після розлучення мами живе з нею, а отже і зі своїм вітчимом Муратом Налчаджиоглу. До слова, чоловік чудово прийняв падчерку та полюбив, як рідну. Донька колишнього чоловіка Ані Лорак Софія теж встигла подружитись зі своєю сестрою, втім на весілля до тата не приїхала. Ймовірно, дівчинку у Київ не відпустила її мама, російська співачка Ані Лорак.

Хай там як, але свято кохання Мурата Налчаджиоглу та Лілії Реус минуло чудово. Гуляння було скромним, але влаштувати закохані все зі смаком. У вишуканому ресторанчику під Києвом відбулась і церемонія, і банкет. Новоспечена дружина турецького бізнесмена на особистій сторінці встигла показати їхній перший танець молодят, в процесі якого до них долучилась і донька Реус.

Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала кадри з їхнього весілля
Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус показала кадри з їхнього весілля

З опублікованих Історій можна побачити, що спершу Мурат Налчаджиоглу та його кохана Лілія Реус виконують дивакуваті, але доволі кумедні рухи. Втім, пізніше танець набуває серйозних рис і закохані виконують справжній перший танок молодят – романтичний і чуттєвий.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.