Дружина Романа Сасанчина замилувала кадрами підрослої доньки від співака: росте копією зіркового батька

Відомий український співак та переможець проєкту "Голос країни" разом зі своєю коханою дружиною виховує спільну доньку. Іванна Сасанчина показала кадри підрослої дитини

Роман Сасанчин, відомий український співак та переможець популярних проєктів “Голос країни” та “Голос. Діти”, нині перебуває у шлюбі зі своєю коханою дружиною. Зіркова пара виховує спільну доньку Елізабет, а виглядає молода родина дуже щасливою – попри юний вік знаменитостям вдається будувати гармонійні стосунки та виховувати щасливе маля.

Артист Роман Сасанчин нині більшу частину свого часу присвячує саме родині, втім у соціальних мережах знаменитість з’являтись не полюбляє. На щастя, особисту сторінку в Інстаграмі веде його дружина Іванна. У своєму блозі знаменитість часто ділиться з шанувальниками та підписниками фотографіями донечки Елізабет. Так, наприклад, нещодавно Іванна Сасанчина показала, як нині виглядає їхня підросла дитина.

Дружина Романа Сасанчина показала свіжі фотографії їхньої підрослої доньки Елізабет
Дружина Романа Сасанчина показала свіжі фотографії їхньої підрослої доньки Елізабет
На своїй сторінці в Інстаграмі дружина Романа Сасанчина показала кадри доньки Елізабет
На своїй сторінці в Інстаграмі дружина Романа Сасанчина показала кадри доньки Елізабет

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дружина Романа Сасанчина опублікувала кадри донечки, на яких дівчинка в кафе смакує морозиво. На камеру маленька Елізабет навіть показала мамі веселі гримаси та змусила всіх усміхнутись.

В описі до нових кадрів дружина відомого українського співака не стала залишати багато зайвих слів. Іванна Сасанчина коротко й лаконічно підписала новий допис, зазначивши, що свіжі фотографії – це порція милості з самого ранку. У коментарях до нової публікації шанувальники та друзі знаменитості висловили своє захоплення свіжими кадрами та зазначили, що Елізабет одночасно схожа на обох своїх батьків.

Дружина Романа Сасанчина показала милі кадри з донькою від відомого українського артиста
Дружина Романа Сасанчина показала милі кадри з донькою від відомого українського артиста

Нагадаємо, що відомий український співак Роман Сасанчин вперше став батьком у грудні 2021 року. Напередодні знаменитість повідомив, що його кохана вагітна та вони чекають на появу первістка. Незадовго до свята Нового року стало відомо, що Іванна Сасанчина вперше стала мамою та подарувала своєму обранцю донечку. Дівчинку назвали Елізабет, а на світ вона з’явилась 30 грудня 2021 року.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.