“Подорожує під виглядом волонтера” – Ірина Федишин отримала “на горіхи” за поїздку за кордон разом з чоловіком

Після того, як українським чоловікам заборонили виїжджати за кордон під час воєнного стану, будь-який виїзд відомого чоловіка-артиста за межі країни викликає хвилю обурень серед простих українців.

Співвітчизники уважно слідкують чи не порушують зірки законодавство. Адже для виїзду потрібні деякі вимоги – наявність трьох дітей і більше, вік 60+ і т.д. Щоправда, саме для артистів Мінкульт видає дозволи на перетин кордону, якщо він здійснюється “заради захисту і популяризації інтересів держави”. Проте багато артистів скористалися цим щоб виїхати в іншу країну на ПМП чи хоча б до закінчення воєнного стану в Україні.

Так, наприклад, українська співачка Ірина Федишин, яка нещодавно в соцмережах замилувала світлинами своєї сім’ї, нарвалася на критику прихильників. Виявляється, зірка гайнула з концертами у Європейський тур (зокрема відвідала Великобританію, Італію та Португалію), та взяла з собою дітей і чоловіка. Ось присутність останнього і занепокоїла деяких українців.

“Можна й не вихвалятися”, “І не соромно викладати такі фото коли іншим не до веселощів?” – писали обурені фанати під одним з фото співачки. Не зупинило їх навіть те, що світлина була зроблена в місті Фатіма, всесвітньо відомому центрі паломництва (за джерелами, колись там перед дітьми кілька разів з’являлася Діва Марія).

“Щаслива бути у такий особливий день у святому місці. Фатіма – тут Богородиця об’явилася трьом дітям. Молимо Божу Матір за нашу Україну”

– підписала Ірина своє невинне фото, явно не думаючи, що на неї тут же накинуться. До слова, в цей день зірка ще й святкувала день ангела.

Співачка Ірина Федишин з сім'єю в Португалії
Співачка Ірина Федишин з сім’єю в Португалії

Проте більшість підписників щиро пораділи за співачку, засипали її привітаннями з нагоди іменин та зазначили, що бути щасливою не є соромно. І ми твердо приєднуємося до цих слів. Кому, як не Ірині, варто хоч трошки відчути себе щасливою, адже відомо, як багато за цей рік вона допомогла і продовжує допомагати нашим військовим.

Популярне

Схожі статті

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.