Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі: стара хатинка, все в портретах Віктора Павліка

Молода дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова побувала в гостях у старенької свекрухи, яка живе на малій Батьківщині її чоловіка, в Теребовлі.

Катерина Репяхова почала активну блогерську діяльність, коли її стосунки з Віктором Павліком перестали бути таємницею. В своєму Інстаграм-блозі жінка показує подробиці сімейного життя з артистом, розказує про материнство, бізнес, свої пластичні операції та інші важливі події.

Не зважаючи на повномасштабне вторгнення, дружина Віктора Павліка активно подорожує навіть зараз. Скоро у Катерини запланована поїздка до рідних в Ізраїль, де живе її старша сестра зі своєю сім’єю. Туди Репяхова відправиться з 2-річним сином і мамою, без чоловіка, тому що він виїжджає за кордон зараз тільки на благодійні заходи. Віктор Франкович дає багато концертів для військових і не часто буває вдома, тому на цей раз Катерина відправилась в гості до свекрухи без коханого.

Блогерка заїхала в Теребовлю до Олександри Григорівни, мами Віктора Павліка. В Інстаграм-блозі з’явились кадри з їх зустрічі. Свекруха прийняла невістку з онуком у себе в хаті, інтер’єр якої попав у камеру.

Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі
Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі

В будинку старі дерев’яні вікна, в середині на стінах висять коври, меблі ще савдепівські, все увішано плакатами із зображенням Віктора Павліка.

Олександра Григорівна була щаслива побачити молодшого онука Михасика, якого у 2021 році народила Репяхова.

Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі
Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі

Нагадаємо, Віктор Павлік офіційно одружився на Катерині Репяховій в 2020 році незадовго до смерті його сина від третього шлюбу з Лорою Созаєвою. Розлучення з нею було скандальним і на очах у всієї країни, однак після того, як Репяхова виграла суд у справі про публічні образи від Созаєвої, Лариса більше не обговорює в Мережі молоду розлучницю.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.