10 років коми: як виглядає важкохвора дочка 49-річної Висоцької і 85-річного Кончаловського, які її приховують

У Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського є дорослий син і донька, однак всіх цікавить доля тільки дівчинки, тому що вона вже 10 років у комі.

В 2013 році сталася аварія, в якій постраждала сім’я актриси Юлії Висоцької і режисера Андрія Кончаловського. Машину з Андрієм та дочкою Машею винесло на зустрічну смугу і відбулося зіткнення з іншим автомобілем. Режисер, який сидів за кермом, не постраждав, однак донька отримала серйозні ушкодження і вже десятий рік знаходиться у стані коми. Лікарі ввели її в штучний сон, щоб організм швидше відновився, але прогнози не справдились, а зіркові батьки відмовились відключати дитину від апаратів і підтримують в ній життя хоча б таким чином.

Шанувальники не бачили Марію Кончаловську з 2013 року. Зараз лише архівні знімки дають уявлення про зовнішність спадкоємиці Юлії Висоцької. В дитинстві вона була повною копією матері.

Дочка Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського забрала всю славу свого брата
Як виглядає важкохвора дочка 49-річної Висоцької і 85-річного Кончаловського

В цьому році Маші має виповнитись 24 роки. Дані про її стан різняться. Через два роки після ДТП актриса і телеведуча дала інтерв’ю, в якому не змогла однозначно відповісти на питання про прогнози лікарів, тому що все відбувається дуже повільно і неоднозначно.

Зараз більшість джерел стверджує, що дочка Висоцької і Кончаловського досі в комі. Але в 2015 році в ЗМІ просочилась інформація, що Марія прокинулася, однак пересувається тільки на інвалідному візку з допомогою медсестри.

Дочка Юлії Висоцької і Андрія Кончаловського забрала всю славу свого брата
Як виглядає важкохвора дочка 49-річної Висоцької і 85-річного Кончаловського

Юлія Висоцька і Андрій Кончаловський не діляться подробицями про стан доньки і оберігають це від преси. Актриса зізнавалася, що не читає матеріали про спадкоємицю, щоб не засмучувати себе зайвий раз, тому достовірна інформація про стан дівчинки знаходиться під суворою таємницею.

Фанатам залишається тільки здогадуватись, якою виросла Маша Кончаловська, дивлячись на архівні фото доньки Юлії Висоцької, яка часто з’являлась в кадрі програми своєї зіркової мами “Їмо вдома”.

Як виглядає важкохвора дочка 49-річної Висоцької і 85-річного Кончаловського
Як виглядає важкохвора дочка 49-річної Висоцької і 85-річного Кончаловського

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.