74-річна Алла Пугачова мріє про народження четвертої дитини: цілюще ізраїльське повітря навіяло подібні думки

Все йде до того, що 74-річна Алла Пугачова стане вчетверте матір'ю. Ходять чутки, Що Примадонна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним знову замовлять послуги сурогатного материнства.

Все йде до того, що 74-річна Алла Пугачова стане вчетверте матір’ю. Ходять чутки, Що Примадонна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним знову замовлять послуги сурогатного материнства.

Подружжю російських артистів довелося покинути рідну країну через незгоду з діями влади. Міцно закріпившись в Ізраїлі й облаштувавши дітей Лізу й Гаррі, Алла Борисівна і Максим замислилися про чергове продовження роду.

За 10 років Пугачова й Галкін знову вирішили стати батьками

Тож не виключено, що в найближчому майбутньому у 10-річних близнят з’явиться сестричка чи братик. 52-річна старша донька Пугачової Христина Орбакайте теж радітиме поповненню в родині.

Комусь може видатися, що співачка перебуває у такому віці, коли взяти клітини для запліднення неможливо. Насправді ж, коли 2013 року Максим з Аллою стали біологічними батьками, генетичний матеріал про всяк випадок залишили на збереженні. От і настав час знову залучити його, відчувши радість материнства й батьківства.

У Гаррі й Лізи з’явиться братик або сестричка

Коміку нині 46 років. Він перебуває у чудовій формі. Тож не дивно, що воліє стати татусем утретє. Найімовірніше, немовля з’явиться на світ в Ізраїлі, тож про далеку холодну батьківщину знатиме лише з розповідей батьків.

Хто тато близнят?

Коли Ліза з Гаррі стали підростати, шанувальники зіркової пари угледіли в рисах хлопчика схожість із колишнім чоловіком Алли Борисівни Філіпом Кіркоровим. Галкін тоді виставляв на показ світлини свого батька, доводячи що Гаррі та його дідусь – просто одне обличчя.

Кілька років тому багатьом здавалося, що Гаррі схожий на Філіпа Кіркорова, а не на татуся Максима Галкіна

Згодом покинув цю марну справу і почав віджартовуватися, що насправді сам Філіп є йому племінником. Минув час, хлопчик переріс й змінився, тож розмови про батьківство Кіркорова самі собою припинилися.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.