Настя Каменських, Тіна Кароль та інші жінки, яким не потрібен макіяж, щоб бути красивими: гарні від природи

У соціальних Мережах всі публічні люди виглядають бездоганно. Це і не дивно, адже всі ці знімки оброблені різними фільтрами та фотошопом, а самі зірки позують з макіяжем та зачіскою. А хто із них може похвалитися натуральною красою?

Україна славиться талановитими людьми і красивими жінками. Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто може похвалитися натуральною вродою.

Пропонуємо до вашої уваги ТОП-5 найкрасивіших жінок українського шоу-бізнесу, яким не потрібен макіяж, щоб бути красивими.

5. Віра Брежнєва

ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Віра Брежнєва
ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Віра Брежнєва

Екс-віагрянка Віра Брежнєва завжди носила звання однієї з найкрасивіших і найбажаніших жінок шоу-бізнесу. Віра настільки впевнено себе почуває, що без вагань може з’явитися на публіці без макіяжу. На її обличчі зовсім немає зморшок, шкіра пружна і підтягнута, а фігура досі ідеальна. А Вірі, на хвилиночку, вже за 40!

4. Настя Каменських

Настя Каменських без макіяжу
ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Настя Каменських

Відома співачка Настя Каменських любить з’являтися на світських заходах у екстравагантних нарядах і з яскравим макіяжем. Та в звичайному житті співачка любить простоту. У Інстаграм-блозі Каменських можна знайти безліч фото, де вона позує без грама макіяжу. Співачка має чисту шкіру, гарні риси обличчя і відмінно виглядає без гриму.

3. Тіна Кароль

Как выглядит Тина Кароль без макияжа
ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Тіна Кароль

Публіка знає Тіну Кароль по її фірмовому макіяжу: яскрава червона помада і виразні очі. Та Кароль гарна і без макіяжу. Співачка зовсім не соромиться свого  вигляду поза сценою і публікує правдиві фото в Мережі.

2. Юлія Саніна

ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Юлія Саніна
ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Юлія Саніна

Юлія Саніна, як справжня рокерка, на сцені з’являється завжди з дуже яскравим макіяжем. Макіяж в стилі смокі айс, чорна або навіть синя губна помада – частина її сценічного образу.

Без макіяжу Саніна виглядає зовсім не так, як на сцені. Вона неймовірно мила і тендітна та дуже вродлива.

Ксенія Мішина

ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Ксенія Мішина
ТОП-5 найгарніших жінок українського шоу-бізнесу: Ксенія Мішина

Відома акторка і перша “Холостячка” Ксенія Мішина в звичайному житті ніколи не користується декоративною косметикою. Дівчина має ідеальний тон шкіри, підтягнуту шкіру і виразні риси обличчя. Ксенія має ідеальний вигляд без макіяжу.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.