12-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу змінила стиль і почала носити хакі: модні тренди 2023 року

Відома українська співачка Ані Лорак, яка заробила собі звання зрадниці, має 12-річну дочку від колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Дівчинка йде в ногу з часом і носить хакі.

Ані Лорак в 2011 році народила дочку Софію своєму екс-чоловіку Мурату Налчаджиоглу. Дівчинка, батьки якої українка і турок, здебільшого успадкувала зовнішність тата. В свої 12 років Софія вже доволі високого зросту, у неї чорняве волосся, густі брови, смуглявий колір шкіри. В Мережі часто пишуть, що донька Ані Лорак зовсім не схожа на неї, видно спорідненість тільки з батьком.

Єдина дочка Ані Лорак від Мурата Налчаджиоглу росте справжньою турчанкою
12-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу змінила стиль і почала носити хакі

Після розлучення Лорак і Мурата Налчаджиоглу Софія залишилась з матір’ю. Навіть зараз під час повномасштабної війни співачка не перевозить дитину з росії. Через це дівчинка не змогла побувати на татовому весіллі. На початку червня 2023 року Мурат одружився вдруге на візажистці Лілії Реус. З молодою мачухою Соня знайома і також дружить зі зведеною сестричкою.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

На 12-й день народження дочки Мурат Налчаджиоглу та його нова дружина не змогли особисто привітати Софію, однак зробили це в Інстаграм-блозі, опублікувавши фото іменинниці з привітаннями.

З днем народження, маленька принцеса

, – написали вони.

12-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу змінила стиль і почала носити хакі
12-річна дочка Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу змінила стиль і почала носити хакі

Дочка Ані Лорак на знімку позувала в чорно-сірому верху і штанях в принт “Хакі”, що цілком відповідає сьогоденню, в якому триває велика війна. Також помітне фарбування дівчинки – вона зробила мелірування свого темного волосся і додала блондинистих пасм.

Нагадаємо, Ані Лорак народилась і виросла в Україні, здобула тут популярність, однак після подій 2014 року переїхала в росію та працювала на російській сцені. В 2021 році вперше за весь цей час вона повернулась з концертом до України і планувала тур в 2022 році по українських містах, який не відбувся через повномасштабну війну. Після вторгнення артистка замовчала і ніяк не висловила свою підтримку рідній країні, а зараз вона продовжує співати для росіян, випускати російськомовні пісні і мовчати.

Популярне

Схожі статті

Вже місяць, як підсіла на цю смакоту: шоколадний торт готую без борошна — ніжний і такий, що сам тане в роті

Відчуйте справжню розкіш смаку з шоколадним тортом без борошна — це ніжне чудо, яке буквально тане в роті. Така випічка — справжнє диво для шанувальників шоколаду та смачних десертів.

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.