Олена Зеленська кардинально змінила зачіску і змінилася до невпізнання: перша леді тепер геть інша (Фото)

Перша леді України Олена Зеленська вирішила трішки змінити образ і поексперементувала з зачіскою. У новому іміджі дружина Президента Зеленського виглядає більш серйозною.

Перша леді відіграє дуже важливу роль в іміджі будь-якої країни. Вона обов’язково має бути присутньою на різних важливих заходах і підтримувати стосунки з дружина Президентів інших країн.

Раніше Олена Зеленська уникала медійності і завжди була в тіні свого зіркового чоловіка. Та коли Володимир Зеленський став Президентом України, Олені довелося звикати до свого нового статусу і до того, що за нею тепер спостерігають мільйони людей.

Олена Зеленська кардинально змінила зачіску і змінилася до невпізнання

Публіка дивиться на поведінку першої леді, на те, як вона себе подає, та як виглядає. Олена Зеленська завжди вирізнялася чудовим відчуттям смаку і вдало поєднувала діловий  і сучасний стиль в одязі. Зачіска і макіяж першої леді теж завжди виглядає ідеально. Олена Зеленська зазвичай з’являється на публіці з розпущеними локонами, або з зібраним у легкий пучок волоссям.

Та на останніх світлинах першої леді, публіка помітила, що вона змінилася. Олена Зеленська вирішила змінити зачіску. Так, перша леді прибрала довжину і зробила подовжене каре. Крім того, Олена Володимирівна змінила відтінок волосся.

З новою стрижкою перша леді вперше з’явилася на зустрічі з прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, яка відбувалася в Києві.

Олена Зеленська кардинально змінила зачіску і змінилася до невпізнання
Олена Зеленська кардинально змінила зачіску і змінилася до невпізнання

Новий імідж дуже пасує Олені Зеленській. З новою стрижкою вона має більш серйозний вигляд.

До слова, після того, як Олена Зеленська отримала статус першої леді, вона почала активну політичну діяльність. Олена Володимирівна обрала для себе декілька направлень: культурну дипломатію, реформування системи харчування у школах, безбар’єрний простір та рівні можливості для всіх українців.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Олена Зеленська багато працює задля перемоги. Перша леді налагоджує контакт з країнами-партнерами, які допомагають Україні. Крім того Зеленська регулярно дає інтерв’ю закордонним журналістам, доносячи правду про події в Україні.

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.