Надя Дорофєєва показала свою молоду маму: познайомила її з новим зятем після Дантеса Мішею Кацуріним

Українська співачка Надя Дорофєєва познайомила свою маму з новим коханим Михайлом Кацуріним та показала, як сильно на неї схожа. Підписники вражені виглядом Ольги.

Надя Дорофєєва дуже активно веде сторінку в Інстаграм-блозі та показує багато моментів свого життя шанувальникам. На цей раз артистка показала, як провела день в колі найближчих людей – коханого Михайла Кацуріна і мами Ольги. Жінка раніше часто виходила в світ разом із зірковою донькою, але прихильники вже давно її не бачили. Нарешті це сталося. Дорофєєва запросила маму в студію, в якій разом з Кацуріним записувала нову пісню. Мамі Наді не дуже сподобалося те, що вона почула, хоча вона завжди дуже підтримує дочку.

Надя Дорофєєва показала свою маму і познайомила її з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала свою маму і познайомила її з Кацуріним

Потім співачка показала спільне селфі з мамою, на якому позувала з косичками у бейсболці і бойфренд-піджаку, а Ольга у спортивному худі Пума, з яскравим макіяжем та масивними сережками. У дівчат абсолютно різні зачіски, мама Наді Дорофєєвої носить світле піксі, однак вони неймовірно схожі між собою, особливо посмішками.

Надя Дорофєєва показала свою маму і познайомила її з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала свою маму і познайомила її з Кацуріним

Ця зустріч Кацуріна і Ольги Дорофєєвої стала першою, яку побачила публіка. Її колишнім зятем був співак Володимир Дантес, однак з ним Надя розлучилася в 2022 році. З Дантесом у Ольги були чудові відносини з жартами, як у неї складаються стосунки з Михайлом поки невідомо.

Нагадаємо, про проблеми в стосунках Дорофєєва і Дантес не розповідали, лише публічно об’явили, що вони більше не разом, але залишилися друзями. Незабаром стало відомо, що Надя Дорофєєва закрутила роман з другом Михайлом Кацуріним. Все відбулося після початку повномасштабного вторгнення.

Ця новина неабияк здивувала користувачів Мережі, які припустили, що і Дантес з Кацуріною можуть бути разом не як друзі. Згодом це підтвердилось. Раніше вони близько дружили парами і разом їздили на відпоичнок, але зараз колишні не спілкуються.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.