Схудла і пофарбувалась у блондинку: Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

12-річна донька співачки Ані Лорак і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу кардинально змінила імідж і помітно схудла. Дівчинка перетворюється у справжню красуню.

Софія Налчаджиоглу – 12-річна дочка скандально відомої співачки Ані Лорак і турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Дівчинка з дитинства прагне до медійності і регулярно з’являється в інфопросторі.

В останні роки донька Лорак зіткнулася з неабияким хейтом у Мережі. Дівчинка являється наполовину турчанкою і має досить специфічну зовнішність. Смаглява шкіра, пишні брови, чорне волосся та ще й зайва вага – все це ставало причиною цькування Соні у Мережі.

Як зараз виглядає донька Ані Лорак
Як виглядала донька Лорак рік назад

Якийсь час дівчинка активно вела свій блог в Інстаграм та саме через те, що їй там щодня писала купу негативних коментарів, батьки заборонили їй вести соціальні мережі. Так, донька Лорак на деякий час зникла з інфопростору, а недавня її поява в Мережі вразила публіку.

Так, свіжі фото Соні з’явилися в Інстаграмі її батька Мурата Налчаджиоглу. 12-річна Софія за останній рік помітно підросла, схудла і змінила свій імідж. Дівчинка пофарбувала волосся у світлий колір і зробила рожеві пасма.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

Варто відзначити, що Соня виглядає доросліше свого віку. У 12 років вона має вигляд не маленької дівчинки, а юної красуні.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

До слова, зараз Софія знаходиться на відпочинку разом з батьком, його новою дружиною і звідною сестрою. Так, напередодні Мурат Налчаджиоглу зіграв весілля з молодою красунею на ім’я Лілія. Софії на весіллі не було, адже воно проходило в Києві. Очевидно, Ані Лорак не захотіла відпускати доньку в Україну, де наразі триває війна. При цьому варто зауважити, що Соня має чудові стосунки з батьком і гарно ладнає з мачухою.

Після весілля Мурат і Лілія відправились у медовий місяць у Туреччину і взяли з собою і Соню. Молодята публікують безліч фото з відпочинку з дітьми. Схоже, Софія рада бути з батьком, його новою дружиною і звідною сестрою.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак

До слова, 9 червня донька Лорак відсвяткувала своє 12-річчя. З цієї нагоди Ані Лорак влаштувала грандіозну вечірку у москві. Вже після святкування власного дня народження дівчинка відправилася до батька у Туреччину.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.