Особисте життя Дана Балана: що ви не знали про його дружину, сина і стосунки з Тіною Кароль

Дан Балан не любить розповідати про особисте життя. Тому в української публіки склалося враження, що Тіна Кароль, за якою молдавський красень упадав під час знімання шоу "Голос країни", є чи не єдиним захопленням співака. Насправді це не так.

Дан Балан не любить розповідати про особисте життя. Тому в української публіки склалося враження, що Тіна Кароль, за якою молдавський красень упадав під час знімання шоу “Голос країни”, є чи не єдиним захопленням співака. Насправді це не так.

Задовго до тріумфу в Україні Дан був одружений. У нього також замолоду стався роман із подругою сестри. Зірці також приписували стосунки з Вірою Брежнєвою, Люсею Чеботіною. А ще довкола мачо завжди крутиться купа маловідомих моделей і співачок, що тільки-но починають кар’єру в шоубізі.

Так виглядав син Дана Балана, коли татусь жив із його мамою

Першим захопленням знаменитості стала однокласниця, в яку Балан закохався у 16-річному віці. Вони навіть разом поїхали до Румунії, і під шум морських хвиль юнак зізнався у коханні. У відповідь теж почув ніжні слова. Щоправда, після канікул Дан відбув до Ізраїлю, тож продовження у цих стосунків не було.

Дан Балан і Тіна Кароль

На весільний рушник Дан Балан став 2014 року і п’ять років поспіль перебував у шлюбі. Кохана Елла Крупеніна народила первістка. Та от біда, сімейному щастю завадила популярність співака, що з кожним днем тільки ширилася.

Елла сама подала на розлучення

Він практично не бував удома, а коли й приїжджав, то його не давали спокою шанувальниці, що ходили за своїм кумиром по п’ятах. Жінка не витримала й подала на розлучення. Вони й досі спілкуються як друзі.

Під час участі в “Голосі” Дан Балан казав, що Тіна Кароль стала найцікавішою подією останнього часу. Допоки тривав проєкт, двоє тренерів продовжували підливати олії в полум’я чуток про їхній раптовий роман.

Дан Балан і Тіна Кароль так і не одружилися

Усі обговорювали, чи вагітна Тіна від Дана, чи мешкають вони разом у її великому будинку у передмісті. Також робилися припущення щодо ймовірної дати весілля зіркової пари. На жаль, щойно було оголошено ім’я переможця, Дан Балан поїхав з України і став записувати дуети з іншими співачками, а Кароль залишилася проживати на самоті.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.