Особисте життя Дана Балана: що ви не знали про його дружину, сина і стосунки з Тіною Кароль

Дан Балан не любить розповідати про особисте життя. Тому в української публіки склалося враження, що Тіна Кароль, за якою молдавський красень упадав під час знімання шоу "Голос країни", є чи не єдиним захопленням співака. Насправді це не так.

Дан Балан не любить розповідати про особисте життя. Тому в української публіки склалося враження, що Тіна Кароль, за якою молдавський красень упадав під час знімання шоу “Голос країни”, є чи не єдиним захопленням співака. Насправді це не так.

Задовго до тріумфу в Україні Дан був одружений. У нього також замолоду стався роман із подругою сестри. Зірці також приписували стосунки з Вірою Брежнєвою, Люсею Чеботіною. А ще довкола мачо завжди крутиться купа маловідомих моделей і співачок, що тільки-но починають кар’єру в шоубізі.

Так виглядав син Дана Балана, коли татусь жив із його мамою

Першим захопленням знаменитості стала однокласниця, в яку Балан закохався у 16-річному віці. Вони навіть разом поїхали до Румунії, і під шум морських хвиль юнак зізнався у коханні. У відповідь теж почув ніжні слова. Щоправда, після канікул Дан відбув до Ізраїлю, тож продовження у цих стосунків не було.

Дан Балан і Тіна Кароль

На весільний рушник Дан Балан став 2014 року і п’ять років поспіль перебував у шлюбі. Кохана Елла Крупеніна народила первістка. Та от біда, сімейному щастю завадила популярність співака, що з кожним днем тільки ширилася.

Елла сама подала на розлучення

Він практично не бував удома, а коли й приїжджав, то його не давали спокою шанувальниці, що ходили за своїм кумиром по п’ятах. Жінка не витримала й подала на розлучення. Вони й досі спілкуються як друзі.

Під час участі в “Голосі” Дан Балан казав, що Тіна Кароль стала найцікавішою подією останнього часу. Допоки тривав проєкт, двоє тренерів продовжували підливати олії в полум’я чуток про їхній раптовий роман.

Дан Балан і Тіна Кароль так і не одружилися

Усі обговорювали, чи вагітна Тіна від Дана, чи мешкають вони разом у її великому будинку у передмісті. Також робилися припущення щодо ймовірної дати весілля зіркової пари. На жаль, щойно було оголошено ім’я переможця, Дан Балан поїхав з України і став записувати дуети з іншими співачками, а Кароль залишилася проживати на самоті.