Українсько-американський красень завітав до України: футболіст Андрій Шевченко показав свого підрослого сина

Відомий український футболіст та тренер Андрій Шевченко приїхав до Києва, та не один. Зірка привіз із собою свого старшого сина Джордана, а також інших членів сім'ї.

Андрій розповів, що від початку повномасштабного вторгнення його мати та сестра понад три тижні залишалися в Україні, проте невдовзі таки виїхали в Італію, де і проживали до цього часу. Зараз же родина знову у рідному Києві. Андрій виклав на своїй сторінці в Інстаграм світлини, де він разом із сином Джорданом позує на фоні київських пейзажів.

“У вас дуже гарний син”, “Обидва красунчики”, “Діти ростуть, а ви не змінюєтеся” – відреагували підписники Андрія на його сторінці.

Андрій Шевченко привіз до Києва свого сина
Андрій Шевченко привіз до Києва свого сина

Також відомо, що в травні Андрій Шевченко разом із сином зустрічав на вокзалі відомого американського актора Мішу Коллінз, зірку серіалу “Надприродне”. Футболіст зустрів його в якості амбасадора United24. Це глобальний проєкт з підтримки України, запущений українською владою під час війни, що об’єднує людей з усього світу в прагненні допомогти нашій державі.

Через деякий час Шевченко опублікував нові фото з сином, а також мамою та сестрою. Це вперше Андрій привіз 18-річного сина в Україну під час війни.

Андрій Шевченко з сином, мамою та сестрою
Андрій Шевченко з сином, мамою та сестрою

Нагадаємо, легенда українського футболу Андрій Шевченко вже 19 років щасливо одружений з американською моделлю польського походження Крістен Пазік, з якою у нього четверо синів – Джордан, Крістіан, Олександр та Райдер-Габріель Шевченко. Сім’я живе на дві країни – Україну та Великобританію. У всіх дітей подвійне громадянство.

Андрій Шевченко – український футболіст, кар’єра якого розпочалася з українського “Динамо”, а продовжувалася в таких відомих клубах як “Мілан” та “Челсі”;  в минулому головний тренер збірної України; у 2004 був нагороджений “Золотим м’ячем” як найкращий гравець у Європі.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.