Зірки-зефірки: Лілія Ребрик, Леся Нікітюк, Віра Брежнєва і Тіна Кароль влаштували модний батл у рожевих сукнях

Не тільки чорна маленька сукня має бути в гардеробі у кожної жінки, а й рожева. Образ милої зефірки підходять не лише маленьким дівчаткам, а й дорослим жінкам. Ребрик, Нікітюк, Кароль і Брежнєва довели це, примірявши рожеві сукенки.

Рожевий колір – символ жіночності, ніжності і безтурботності. Цей колір був актуальний у 2022 році і зараз він не втратив актуальності.

Одяг рожевого кольору є в гардеробі практично кожної красуні, в  тому числі і відомої. Кому ж з українських зірок більше личить цей колір?

Леся Нікітюк

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк в своєму гардеробі має немало речей рожевого кольору. Та найбільш ефектною є сукня яскравого малинового кольору, в якій Леся не так давно з’явилася на публіці.

Леся Нікітюк позувала у рожевій сукні
Леся Нікітюк позувала у рожевій сукні

Сукня досить коротка і підкреслює довгі та стрункі ноги телеведучої. При цьому плаття пишне і повітряне, як у ляльки Барбі. Прихильники Нікітюк зійшлися на думці, що їй дуже пасує рожевий колір.

Тіна Кароль

Тіна Кароль дуже любить рожевий колір в одязі, адже він їй дуже пасує. Та найбільш ефектною є облягаюча міні-сукня, в якій співачка позувала на одній із фотосесій.

Тіна Кароль позувала у рожевій сукні
Тіна Кароль позувала у рожевій сукні

Сукня підкреслила струнку фігуру співачки і її жіночні форми. У цьому вбранні Тіна одночасно виглядала і жіночною, і грайливою, і дуже спокусливою.

Віра Брежнєва

Ще одна любителька рожевих суконь – Віра Брежнєва. Одна з найбільш дорогих і цікавих суконь співачки виконана саме в цьому кольорі. У розкішній рожевій сукні Брежнєва з’явилася у програмі “Вечірній Ургант” разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе.

Віра Брежнєва позувала у рожевій сукні
Віра Брежнєва позувала у рожевій сукні

Сукня була коротка спереді та мала довгий  шлейф. Сама тканина переливалась і мала дуже яскравий рожевий колір. У цьому вбранні Віра мала неперевершений вигляд.

Лілія Ребрик

Українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик також любить рожеві сукні. Вона навіть має сукню-вишиванку у такому кольорі.

Лілія Ребрик позувала у рожевій сукні
Лілія Ребрик позувала у рожевій сукні

Ніжний рожевий колір гарно поєднався з елементами вишивки. У цій сукні 42-річна акторка виглядає як дівчинка: легка і безтурботна.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.