Кварталівець Степан Казанін показав свого собаку: не такий похмурий, як кіт Володимира Зеленського

Відомий український актор і гуморист Степан Казанін показав свого домашнього улюбленця. У знаменитості вдома живе чудовий і дуже грайливий собака

Степан Казанін давно здобув свою популярність. Відомий український гуморист і телеведучий починав кар’єру з виступів у КВНі, а пізніше разом зі своїми товаришами започаткував найвідоміше шоу країни “Квартал 95”. Нині артист продовжує кар’єру, не залишаючи шанувальників без жартів і гумору навіть у найскрутніші часи.

Іноді виникає питання, звідки гумористи беруть сили та натхнення для написання жартів у такий важкий для людей і країни період. Відповідь доволі проста – їм у цьому допомагають близькі та кохані люди, а також домашні улюбленці. Для власників котів, собак чи інших тваринок не є секретом, що вони допомагають подолати найглибший сум і знову повертають усмішку на вуста. Степан Казанін вирішив показати, хто підіймає настрій йому.

Степан Казанін показав свого собаку на особистій сторінці в Інстаграмі
Степан Казанін показав свого собаку на особистій сторінці в Інстаграмі

Знаменитість на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікував фотографію свого собаки. На знімку улюбленець Степана Казаніна Конор бавиться на дивані, заграючи зі своїм власником. Актор не міг обійтись без жартів, а тому в описі до нового фото зазначив, що йому прикро, що собаки не вміють літати. В такому разі, запевнив гуморист, його пес точно відгриз би всім шахідам хвости.

У коментарях до нової публікації зірки “Кварталу 95” підтримали жарт відомого гумориста й зазначили, що його собака виглядає так, ніби він і дійсно може полювати на ворожі шахіди. Крім того, одна з підписниць Степана Казаніна зауважила, що його песика має дуже задоволений вигляд.

Нагадаємо, що раніше перша леді Олена Зеленська показала українцям, як виглядає їхній кіт, який вже багато років живе з президентською родиною.

Як виглядає кіт Володимира Зеленського
Як виглядає кіт Володимира Зеленського

Слід зазначити, що домашній улюбленець чинного президента України виглядає не таким грайливим, як кіт його ексколеги Степана Казаніна.

Популярне

Схожі статті

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.