Бровки “доміком” та ниточками. Камалія, Оля Полякова, Віктор Павлік хотіли гарні брови, але щось пішло не так

Відомі українські зірки продемонстрували свої справжні брови – без прикрас і макіяжу. Не кожному вдалось досягти ідеальних результатів у бьюті-експериментах

Навіть найвідданішим прихильникам стабільності та постійності іноді хочеться щось змінити у своєму житті. Якщо до глобальних змін душа не лежить, то поекспериментувати зі своєю зовнішністю вони не проти. Пропонуємо пригадати, як виглядають відомі українські зірки без макіяжу після тих чи інших бьюті-процедур. Так, наприклад, Оля Полякова пофарбувала свої брови, а Віктор Павлік і зовсім їх випадково збрив. Читайте цікаві історії далі.

Оля Полякова продемонструвала свої справжні брови без макіяжу та прикрас
Оля Полякова продемонструвала свої справжні брови без макіяжу та прикрас

Відома українська співачка комунікує зі своїми шанувальниками не лише на концертах, але й в особистому блозі. Знаменитість ніколи не соромилась показувати себе справжню, тому залюбки продемонструвала, як виглядає у процесі фарбування брів. Втім, лякатись не варто – все виглядає так страшно лише під час самого бьюті-процесу, адже потім фарба змивається та рідна форма брів повертається.

Камалія засвітила свої справжні брови без макіяжу на фотографії з лікарні
Камалія засвітила свої справжні брови без макіяжу на фотографії з лікарні

Ще одна відома українська співачка Камалія Захур також є доволі відвертою зі своїми шанувальниками. Знаменитість ніколи не соромилась розповідати цікаві історії зі свого життя та показувати себе з будь-яких, навіть невдалих, ракурсів. Нещодавно зірка потрапила до лікарні та показала, як виглядає без макіяжу. Брівки в артистки “гострі” – такі ще називають брівки “доміком”.

Віктор Павлік одного разу випадково збрив собі брови
Віктор Павлік одного разу випадково збрив собі брови

А ось відомий український музикант Віктор Павлік не такий затятий блогер, на відміну від своєї дружини. Одного разу Катерина Репяхова, зіркова обраниця, продемонструвала свого чоловіка після кумедної випадковості. Співак ненароком збрив собі брови й ходив так, поки не відросли нові. Хай там як, але зіркова родина відреагувала на це з гумором.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.