Афрокосички – модна зачіска на літо 2023 для довгого волосся: Злата Огнєвіч, Аліна Гросу, Джамала заплелися

Деякі співачки так часто змінюють зачіски, що їх буває важко впізнати. Та цього разу наші модниці взагалі відзначилися, адже заплели силу-силенну кісок. Нам залишилося тільки помилуватися й оцінити, чи пасують красуням африканські кіски.

Деякі співачки так часто змінюють зачіски, що їх буває важко впізнати. Та цього разу наші модниці взагалі відзначилися, адже заплели силу-силенну кісок. Нам залишилося тільки помилуватися й оцінити, чи пасують красуням африканські кіски.

Злата Огнєвіч

Співачка залишається холостячкою протягом багатьох років. Натомість чуттєвість у зірки розвивається з кожним днем усе сильніше. Якщо раніше кримчанка поводилася скромно й обирала відповідні сукні. То тепер змінилася кардинально.

Злата Огнєвіч заплела кіски, а блузку вдягнути забула

Спочатку Злата почала фотографуватися у білизні, а потім пішла ще далі. Результат фотосету, де дівчина вбралася в самі лише джинси, зірка представила на широкий загал. В численних кісках та надмірній розкутості Огнєвіч впізнати дуже важко.

Джамала

Порадувала шанувальників тисячами кісок й переможниця “Євробачення”. Зірка відвідала майстра, що заплітає кіски, й мужньо трималася 7 годин, допоки її заплітали. Та походила в новому іміджі лише 2 тижні.

Акуратні афрокіски після розплітання перетворили Джамалу на справжню Бабу-Ягу

А потім знову навідалася до салону, щоб їй повернули звичну зачіску. Чому було знадобилося так швидко розплітатися, Джа фанам не пояснила. Натомість показала чималу повітряну кулю на голові. Отаким стало волосся співачки після розплітання.

Аліна Гросу

Піддалася загальній паніці й Аліна Гросу, заплівши собі купу африканських кісок. З такою зачіскою українка знялася в кліпі, відвідувала різні тусовки. А потім вирішила, що досить і розплелася.

Аліна Гросу знялася з кісками у кліпі

Переважна більшість прихильників співачки відзначили, що зі звичайним випрямленим волоссям дівчині набагато краще. Можливо, й так, але все ж треба було спробувати.

Популярне

Схожі статті

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.

Цей салат тепер готую щодня: і все одно чоловік та діти встають в чергу за добавкою. Тарілки – вилизані

Приготувати салат, від якого будуть в захваті всі, хто його скуштує, просто. Достатньо взяти відбірну яловичину, мариновані огірки та ще пару простих інгредієнтів. І шедевр кулінарії вже на столі.

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.