50-річну Наталію Мосейчук без макіяжу і з ним не впізнати: абсолютно дві різні жінки (ФОТО)

Відома українська телеведуча Наталія Мосейчук без макіяжу виглядає не так, як на телеекранах новинного шоу "ТСН". Зірка показалась без граму гриму на сімейних кадрах

Наталія Мосейчук, відома українська телеведуча, давно здобула свою популярність. Знаменитість починала кар’єру багато років тому, втім всеукраїнське визнання отримала на телеканалі “1+1”, як ведуча новинного шоу ТСН. Українці звикли бачити Наталію Мосейчук чи не кожного дня, втім зірка з’являється на екранах з макіяжем і при “повному параді”.

Хай там як, але відома українська телеведуча не тримає секретів від своїх шанувальників, тому спокійно демонструє себе без макіяжу. Так, наприклад, одного разу ведуча опублікувала сімейну фотографію, на якій позує поруч зі своїми батьками. Наталія Мосейчук позувала без макіяжу та у повсякденному наряді.

Наталія Мосейчук показала, як виглядає без макіяжу та у звичайному одязі
Наталія Мосейчук показала, як виглядає без макіяжу та у звичайному одязі

Слід зазначити, що зовнішність зірки, хоч і відрізняється, від того, якою вона виходить в ефіри новинних випусків, проте не кардинально. Наталія Мосейчук не є прихильницею великої кількості макіяжу, тому й на роботі, коли цього потребують обставини, наносить мінімум косметичних засобів. Крім того, помітно, що ведуча доглядає за бровами та робить фарбування – ця процедура дещо спрощує процес нанесення макіяжу.

Ба більше, раніше знаменитість вже розповідала, що у повсякденному житті вона майже не користується косметикою. Ведуча тоді зізналась, що в її сумочці лежить блиск для губ, рум’яна та туш для вій, втім разом використовує вона їх вкрай рідко. Річ у тім, що Наталії Мосейчук цілком вистачає гриму, який їй наносять перед ефіром.

Наталія Мосейчук зізналась, що в повсякденному житті майже не фарбується
Наталія Мосейчук зізналась, що в повсякденному житті майже не фарбується

Крім того, в інтерв’ю Наталія Мосейчук зізналась, що їй дуже не вистачає часу для себе. Втім, річ не у дітях чи чоловікові – ведуча й сама не хоче витрачати час, який може провести з рідними, на бьюті-процедури в салоні краси.

Популярне

Схожі статті

Мама поганого не порадить: до якого майбутнього готують зіркові Ребрик та Падалко своїх дітей-підлітків

Нащадки в таких сім'ях як Падалко та Ребрик мають змогу вибирати своє майбутнє з ширшого спектра, ніж більшість. Втім підхід цих мам до вибору професії дитини може слугувати прикладом для інших.

Кіш із рибою по-французьки: смакуй хоч гарячим, хоч холодним! Смачна несолодка випічка у європейському стилі

Завжди чудово мати у записнику декілька унікальних рецептів страв, які можна подати на будь-яке святкове чи буденне застілля. Один з таких — кіш із рибою та броколі по-французьки.

Де зараз колись популярна Надія Мейхер: тиняється Європою та робить спробу продавати речі власного бренду

Надія Мейхер, колись відома своїми музичними досягненнями, в останні роки змінила вектор особистої активності. Звісно, ця зміна кар'єрного шляху не залишилася непоміченою громадськістю.