“Народжений серцем”: дружина Тімура Мірошниченка Інна показала перше фото їхнього майбутнього сина

Відоме українське подружжя Мірошниченко раніше повідомляло, що їхній син їх знайшов – закохані вже роблять останні кроки на шляху до всиновлення дитини

Тімур та Інна Мірошниченко деякий час тому повідомили, що збираються стати названими батьками. У відомого українського подружжя виникло бажання подарувати дитині без батьків щасливе дитинство та повну, люблячу родину. Знаменитості почали процес усиновлення, а на шляху на них чекало чимало випробувань.

Втім, з усіма завданнями вони впорались і тепер стоять на порозі до нового етапу свого життя. Так, на особистій сторінці дружини Тімура Мірошниченка Інни з’явився новий допис. Вона зізналась, що чи не кожного дня їздить до дитячого будинку, аби бодай на трішки побачити їхнього сина. Зіркова пара вже не може дочекатись, коли забере дитину додому назавжди.

Тімур та Інна Мірошниченко стануть батьками сина
Тімур та Інна Мірошниченко стануть батьками сина

Інна Мірошниченко зізналась, що вони з чоловіком встигли покохати хлопчика так, як кохають двох своїх дітей. Знаменитість на своїй сторінці зазначила, що не може терпіти розлуку зі своїм майбутнім сином, який вже незабаром приїде до свого нового дому. Дружина відомого українського шоумена ще не показувала, як виглядає їхня майбутня дитина, втім нещодавно вона опублікувала на своїй сторінці фото з прогулянки з хлопчиком.

На свіжій фотографії можна помітити, як дитина маленькою рукою міцно тримається за свою названу маму Інну Мірошниченко. Цей кадр став першим, на якому можна побачити сина подружжя. До слова, хлопчик одягнений у маленьку, але дуже стильну вишиванку.

Інна Мірошниченко показала фото з сином
Інна Мірошниченко показала фото з сином

В описі до нового допису знаменитість пояснила, як склалось так, що вони з чоловіком так швидко полюбили дитину.

“Адже він син, народжений серцем. У школі усиновителів нам радили скласти казку про те, що він загубився, а ми його довго шукали і знайшли”, – пояснила Інна Мірошниченко.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.