Колишній Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу похизувався своїми апартаментами в Туреччині: вікна з виглядом на гори

Відомий турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу показав свої апартаменти на Батьківщині. З вікон знаменитості простягається просто приголомшливий вид

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен турецького походження, десять років перебував у стосунках зі своєю колишньою дружиною Ані Лорак. Зіркова пара врешті-решт розійшлась, але підтримує зв’язок заради спільної доньки. Мурат Налчаджиоглу здобув популярність серед української авдиторії саме завдяки своїй ексдружині.

Нещодавно чоловік відгуляв весілля зі своєю новою обраницею, візажисткою зі столиці України Лілією Реус. Зіркова пара після весілля, як і заведено, вирушила у медовий місяць. Спершу у подорож закохані вирушили самі, але пізніше до них приєднались діти. Разом вони об’їздили різні країни та зараз зупинились у Туреччині.

Мурат Налчаджиоглу показав, який вид з вікна має у своїх апартаментах
Мурат Налчаджиоглу показав, який вид з вікна має у своїх апартаментах

У своїй рідній країні Мурат Налчаджиоглу завітав до апартаментів. Не міг турецький бізнесмен не показати шанувальникам, де живе в Туреччині. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Налчаджиоглу опублікував кадри, який він має вигляд прямо з вікна свого помешкання. Так, справедливості заради слід зазначити, що з вікна знаменитості простягається просто неймовірний краєвид.

Кожного ранку, коли Мурат Налчаджиоглу прокидається у своїй турецькій квартирі, він спостерігає за височенними горами. Неможливо оминути увагою і той факт, що знаменитість живе у красивому районі. Вулички прибрані, а навколо будинку росте яскраво-зелена трава. Жити у такому привабливому місці – одна насолода.

Мурат Налчаджиоглу показав, в яких апартаментах живе у Туреччині
Мурат Налчаджиоглу показав, в яких апартаментах живе у Туреччині

Нагадаємо, що взагалі відомий бізнесмен Мурат Налчаджиоглу зі своєю новоспеченою дружиною Лілією Реус живе в Україні. Знаменитість ще на початку повномасштабної війни в Україні прийняв рішення не виїжджати до рідної країни.

Популярне

Схожі статті

І тільки смерть розлучила їх: Скрябін, Писанка та чоловік Тіни Кароль до останнього подиху жили у шлюбі

Міцні зіркові родини іноді здатна розбити лише смерть. Дуже прикро, що подібне сталося з Кузьмою Скрябіним, Русланою Писанкою та чоловіком Тіни Кароль. Другі половинки зберігають вірність.

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.