Ірина Сопонару. Як змінювалась зовнішність популярної актриси: від незграбного підлітка до вишуканої леді

Зовнішність головної білявки з "Жіночого кварталу" Ірини Сопонару за час її сходження на верхівку всеукраїнської слави змінилась не абияк. Подивимось, як артистка перетворювалась з сором'язливої дівчинки в блискучу селебриті вітчизняного шоу-бізнесу.

Восени цього року популярній комедійній актрисі Ірині Сопонару виповниться 37 років.

Ірина є уродженкою м.Чернівці, румункою за національністю, коміком за фахом і, врешті, просто, красивою, веселою, дотепною, гуморною та талановитою жінкою. Так, зазвичай,  характеризують Ірину її численні шанувальники. Та, мабуть, не всі знають, що всупереч поширеній думці стосовно інтелекту білявок, ця дівчина, закінчивши факультет історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького національного університету, стала магістром політичних наук і тільки потім, за покликом серця, здобула ще одну освіту- театральну.

Так виглядала зірка до популярності

Ірина Сопонару в дитинстві та юнацтві
Ірина Сопонару в дитинстві та юнацтві

Як бачимо, Іра була артисткою майже з раннього дитинства. Тим не менш, рахується, що початок її творчості припадає на 2013 рік.

За десять років на сцені актриса приміряла на себе багато образів, ще починаючи в команді КВН “Вінницькі перці”. Потім були гумористичний проєкт категорії “18+” на російському телеканалі ТНТ “Не спать”, українські шоу “Ліга Сміху” у складі команди “Вінницькі”, “Жіночий квартал”, “Ігри приколів”.

Ірина-Яринка

Найбільшу впізнаваність та глядацькі симпатії Ірині принесла провідна роль  в культовій скетч-комедії “Одного разу під Полтавою”, в якому вона створила дуже природній образ сільської дівчини Яринки.

Ірина Сопонару стала зіркою телебачення
Ірина Сопонару стала зіркою телебачення

Сьогодні Ірина Сопонару є справжньою селебриті українського шоу-бізнесу, тому обговорювати її зовнішній вигляд та зміни в її особистому житті багато кому приносить задоволення.

Якщо після виходу на екрани Ірині приписували реальний роман з її екранним чоловіком актором Юрієм Ткачем, то зараз прихильники актриси обговорюють новину про ймовірне її одруження з британцем Рісом, якому українська красуня давно натякала про своє прагнення стати його дружиною. Можливо, фото, яке Ірина виклала в соцмережу є тому підтвердженням?

Ірина Сопонару вишукана та розкішна
Ірина Сопонару вишукана та розкішна

Так це, чи ні, про те ми дізнаємось згодом. А от той факт, що Ірина Сопонару з провінціальної сором’язливої і трохи незграбної дівчинки перетворилась на розкішну та вишукану столичну леді ця світлина підтверджує незаперечно.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.