Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки: хлопчик – копія зіркової мами

Алла Мазур – відома українська телеведуча, яка вражає власним професіоналізмом. Своє особисте життя жінка ретельно приховує. Відомо, що У Мазур є син, а ось хто батько її сина – далі у матеріалі.

Алла Мазур – легендарна телеведуча, яка найдовше працює на телеканалі “1+1”. Жінка вже більше 25 років веде ТСН і завоювала довіру і повагу в українського глядача. Вона має безліч професійних нагород і досягла неабиякого успіху у кар’єрі. Якщо в кар’єрі Алла Мазур змогла реалізуватися на всі 100%, то в особистому житті їй щастить менше. Телеведуча завжди приховувала своє реальне життя поза кадром, та все ж дещо вдалося дізнатися.

Так, за офіційними даними 57-річна Алла Григорівна ніколи не була заміжня. Ба більше, про її стосунки з чоловіками теж нічого не відомо. У віці 42-х років ведуча неочікувано для публіки стала мамою. У Алли Мазур народився хлопчик, якого вона назвала Артемом. На той момент телеведуча була самотньою і не мала стосунків з чоловіком. Хто являється батьком Артема, досі не розгадана таємниця.

Алла Мазур показала єдиного сина Артема
Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки

Який час у Мережі ширилися чутки, що батьком хлопчика є колега Алли Мазур Роберт Опаленик. З цим чоловіком ведуча ТСН неодноразово з’являлася на світських заходах і їм навіть приписували роман.

Чоловік Алли Мазур
Аллі Мазур і Роберту Опаленику приписували роман

Та ця версія “розвалилася”, коли Алла Григорівна опублікувала в Мережі фото сина зі шкільної лінійки. На сорочці хлопчика був бейджик з його прізвищем. Так, прізвище Артема не Мазур і навіть не Опаленик, а Бондаренко. Це прізвище дуже поширене в Україні, тож здогадатися, хто є батьком хлопця, так і не вдалося.

Як виглядає син Алли Мазур
Як виглядає син Алли Мазур

Зараз сину Алли Мазур Артему 15 років. Хлопець неохоче фотографується з мамою і уникає публічності. В одному з інтерв’ю Алла Мазур зізналася, що у Артема зараз важкий підлітковий період, в нього формується власне я. Телеведуча не приховує, що у неї з сином інколи бувають непорозуміння і суперечки.

Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки
Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки

Відомо, що хлопчик навчається в школі, а у вільний час захоплюється екстремальною їздою на самокаті. Артем експерементує з власною зовнішністю і стилем і намагається знайти себе.

Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки
Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.