Тіна Кароль вперше показала фото з батьком та розсекретила, як він її мило називає: у неї його очі

Відома українська співачка Тіна Кароль показала публіці свого батька Григорія Самойловича та зізналася, як мило він називає свою зіркову дочку.

Тіна Кароль майже не ділиться з публікою особистим життям після того, як пережила важку втрату і поховала коханого чоловіка Євгена Огіра. У зіркової вдови залишилась дитина і розбите серце. Дуже рідко від співачки можна почути якісь подробиці про сина Веніаміна та сім’ю. Але на цей раз артистка зробила виключення і в День батька 18 червня показала свого тата, Лібермана Григорія Самойловича.

В своєму Інстаграм-блозі Тіна Кароль виклала спільне фото з рідною людиною. Вони посміхалися і стало ясно, що у зірки татові очі. Поп-діва вважає, що для дівчат батько – надважлива людина в житті, яка має асоціюватися і асоціюється з міцністю духа і довірою. Своєму батьку Тіна побажала здоров’я і розсекретила, як він називає її вдома:

Тато, татусь, здоров’я! Завжди твоя вередлива бешкетниця

, – написала знаменитість.

Тіна Кароль вперше показала фото з батьком та розсекретила, як він її мило називає
Тіна Кароль вперше показала фото з батьком та розсекретила, як він її мило називає

Після початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року Тіна Кароль розповіла, що її 64-річний тато, маючи можливість виїхати за кордон в безпеку, записався в тероборону, щоб допомагати молодим захисникам, оскільки у нього є досвід військової справи. Артистка вмовляла батьків покинути Україну, однак своїм вчинком Григорій Самойлович вкотре довів, що є для Тіни людиною-прикладом з надміцною силою духу.

Кароль соромиться свого виступу на Євробаченні-2006
Тіна Кароль вперше показала фото з батьком та розсекретила, як він її мило називає

Нагадаємо, з народження Тіна Кароль носила інше прізвище, як у її батька – Ліберман, а звали її Тетяна. Саме таке ім’я майбутній зірці дали батьки. На початку співочої кар’єри команда артистки вигадала їй сценічний псевдонім, який тепер вказаний у паспорті зірки, тому вже давно Тіна Кароль – не просто її бренд, а ім’я, під яким вона живе. Ймовірно, співачка не брала прізвище чоловіка Євгена Огіра, вийшовши за нього заміж у 2008 році.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.