“Як я прийду до сина в гості, коли він виросте” – Катерина Кухар розвеселила шанувальників кумедним відео

Материнство часто буває нелегким. Українська прима-балерина Катерина Кухар на своїй сторінці вирішила показати деякі його аспекти та розвеселити публіку.

Катерина Кухар виховує двох дітей – 14-річного сина Тимура та 8-річну дочку Анастасію. Схоже, із сином іноді виникають побутові труднощі. Недавно зірка розмістила на своїй сторінці відео, в якому уявила, ніби приходить в гості до свого вже дорослого сина.

Зайшовши в квартиру, Катя безцеремонно розкидає речі, приліплює вийняту з рота жуйку на стіну; у ванній розбризкує воду та зубну пасту; на кухні розкидує сухі пластівці та розливає молоко. Таким чином, артистка ймовірно намагається повторити поведінку свого сина, у якого зараз перехідний вік, і можливо з ним буває нелегко в побутовому плані.

“Тільки діти допоможуть дізнатися, який запас терпіння ви маєте. Міцної нервової системи усім батькам… поки діти на канікулах”

– додала зірка. А потім поцікавилась у підписників чия дитина чи чоловік так поводить себе вдома.

Катя Кухар демонструє як поводитиметься у сина в гостях
Катя Кухар демонструє як поводитиметься у сина в гостях

Підписники оцінили жартівливе відео Катерини та зізналися, що такі моменти справді часто трапляються з їхніми дітьми. До того ж, шанувальники відзначили чудовий акторський талант Кухар: “Вашу артистичність ми спостерігали ще в Лізі сміху”, “Шедеврально”, “Ви чудова акторка” – писали люди.

Так, канікули – це, з одного боку, прекрасна пора відпочинку для дитини, та і для її батьків, а ось з іншого – часом це буває випробування на предмет стійкості, витримки та терпіння щодо безконфліктного проживання усіх членів сім’ї під одним дахом. Але почуття гумору як у Катерини допоможе все подолати!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.