Подвійне каре – наймодніша стрижка на літо 2023: Олена Зеленська і Ольга Цибульська вдало обрізали волосся

Напевно, не знайдеться жінки, якій би не пасувало подвійне каре. Ця унікальна стрижка здатна створити гарний об'єм внаслідок нижнього довшого волосся і верхнього короткого. Щоб зачіска виглядала ошатною, доводиться часто відвідувати салон краси й корегувати кінчики. Олена Зеленська та Ольга Цибульська вже демонструють чудові результати в новому образі.

Напевно, не знайдеться жінки, якій би не пасувало подвійне каре. Ця унікальна стрижка здатна створити гарний об’єм внаслідок нижнього довшого волосся і верхнього короткого. Щоб зачіска виглядала ошатною, доводиться часто відвідувати салон краси й корегувати кінчики. Олена Зеленська та Ольга Цибульська вже демонструють чудові результати в новому образі.

Олена Зеленська

45-річна дружина президента приміряла багатошарову зачіску і радо демонструє, як їй пасує подвійне каре. Як бачимо, подібна укладка гарно обрамляє овал обличчя першої леді, роблячи його молодше і привабливіше.

Олені Зеленській нова зачіска прийшлася до смаку

Колір волосся для подвійного каре теж не важливий. Пасує і блондинкам, і брюнетками, і шатенкам. Тож можна сміливо йти в перукарню і замовляти стрижку а-ля Зеленська. Можливо, й вам передасться часточка успішності та вдачі цієї жінки.

Оля Цибульська

37-річній артистці через професію треба регулярно змінювати імідж, щоб постійно тримати фанів у тонусі й викликати цікавість з боку широкого загалу. Співачка полюбляє експериментувати з довжиною волосся, тож ніколи не знаєш, якою вона буде наступного разу.

Оля Цибульська в новому образі помолодшала

Мода на подвійне каре сягнула й Цибульської. Спочатку знаменитість дозволила майстру проекспериментувати на її волоссі. Було зроблено кілька різних стрижок, допоки Оля не визначилася, яка з них краща. Результат бачимо на фото.

Усім без виключення жінкам за 30 можна наслідувати подібний приклад й зробити гарну модну зачіску. В цьому сезоні це справжній прорив. Можна урізноманітнити образ високим чубчиком. Це тільки додасть шарму й молодечого запалу.

Популярне

Схожі статті

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.