Цей двоповерховий будинок не всім по кишені: український “краш” Віталій Кім вперше показав свій дім зсередини

Відомий український політик і голова Миколаївської ОВА показав, в якому будинку в рідній області живе зі своєю дружиною та дітьми. "Хороми" знаменитості вражають своє ошатністю

Віталій Кім давно працює в рідній Миколаївській області, втім лише після початку повномасштабної війни здобув всеукраїнське визнання. Для багатьох громадян посадовець став заспокійливою пігулкою. Нині Віталій Кім продовжує професійну діяльність, втім не забуває комунікувати зі своїми підписниками на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

Звісно, знаменитість не веде блогу й не виходить в “Історії” щодня. Втім, час від часу на його сторінці можна побачити свіжі фотографії та прочитати цікаві новини – не лише про актуальні події на Миколаївщині, але й про те, що сталось в житті політика. Так, наприклад, нещодавно Віталій Кім вперше показав, як виглядає його оселя зсередини.

Віталій Кім зі своїми дітьми
Віталій Кім зі своїми дітьми

Політик опублікував відео з дружиною, яка збирається на тренування зі стрільби. Юлія Кім, кохана українського посадовця, потрапила в кадр у спеціальному одязі для заняття та рюкзаком, в який помістилось все необхідне для стрільби екіпірування. Зіркова дружина була усміхнена – схоже це заняття їй і справді до душі.

Втім, набагато цікавішим виявилось тло опублікованого Віталієм Кімом відео. На відео потрапив інтер’єр його будинку. У куточку можна було побачити сходи, а звідси висновок – в оселі миколаївського голови більше одного поверху. Крім того, можна помітити, що зіркова родина полюбляє світлі кольори, адже саме в таких відтінках оформлено їхнє помешкання. Загалом будинок Віталія Кіма не відрізняється особливою розкішшю, що й робить його максимально комфортним і затишним.

Віталій Кім вперше показав зсередини свій будинок
Віталій Кім вперше показав зсередини свій будинок

Нагадаємо, що відомий український політик у цьому будинку живе зі своєю дружиною та трьома дітьми.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.