Леся Нікітюк забрала Дашу Квіткову після розлучення з Добриніним розважатися: підкорили українську хвилю

Блогерка Даша Квіткова нещодавно офіційно розлучилася з чоловіком Нікітою Добриніним. Та, здається, вона не дуже сумує з цього приводу, а все частіше дозволяє собі розваги, в тому числі і в компанії зірок шоу-бізнесу.

Блогерка-мільйонниця, красуня та чудова мама маленького синочка Дарія Квіткова насолоджується життям вже окремо від свого колишнього чоловіка. Дівчина з задоволенням ділиться з підписниками своїми щоденними подіями. Так, в день свого офіційного розлучення відома блогерка була помічена в компанії телеведучої Лесі Нікітюк, ведучої Насті Єлісеєвої та продюсера Євгена Таллера за вейксерфінгом, куди їх запросив останній. Нікітюк та Квіткова похизувалися вмінням кататись, і, здається, в них непогано виходило.

“Сьогодні був мій перший раз. Я ніби очистилась від усього, щоб було всередині”

написала Даша Квіткова, заодно показавши на відео свою шикарну фігуру.

“Щось схоже зараз в моєму житті: я на серфі, ловлю хвилю і піддаюсь”

інтригує Квіткова.

Даша Квіткова на вейксерфінгу
Даша Квіткова на вейксерфінгу

В свою чергу, Леся Нікітюк також не пасла задніх, і впевнено трималася на дошці. Нещодавно вона завершила зйомки у телевізійному шоу “Хто зверху?” з новим ведучим, тому теж вирішила трохи відпочити та розслабитися.

“Спорт рятує від стресу. Мені допомогло”

– написала Леся. Також вона подякувала за позитив і приємні емоції від цього заняття:

“На хвилі болю і печалі завжди знаходиш хвилю позитиву і приємних емоцій. Заряджаєшся і наповнюєшся енергією, вірою в найкраще. Дякую за цю розгрузку”

Леся Нікітюк за вейксерфінгом
Леся Нікітюк за вейксерфінгом

Схоже, зірки гарно повеселилися на березі київського моря та зарядилися приємними емоціями надовго.

Нагадаємо, Даша Квіткова та Нікіта Добринін більше не разом. На днях стало відомо, що пара офіційно розлучилася, а Даша повідомила, що відтепер все, що їх пов’язує – виховання синочка Лева.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.