Як виглядають онуки Ольги Сумскої, які мають російське громадянство: діти далекі від зіркової бабусі (Фото)

56-річна українська акторка Ольга Сумська вже двічі встигла стати бабусею. Та зі своїми онуками жінка не має змоги бачитися вже понад рік, адже вони живуть в росії.

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна вже багато років живе у росії. Туди вона переїхала після закінчення університету і саме там вона змогла побудувати успішну акторську кар’єру. Крім того, саме в росії Тоня зустріла своє кохання і вже 7 років живе у цивільному шлюбі з актором Володимиром Ягличем. У цих стосунках народилося двоє дітей: дівчинка Єва, якій зараз 5 років та дворічний син Даніїл.

Антоніна Паперна зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем
Антоніна Паперна зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем

Варто відзначити, що хоч Паперна і Яглич публічні люди, своє особисте життя вони практично не транслюють у Мережі і не показують своїх дітей на публіку. В Мережі є всього декілька знімків онуків Сумської.

Так, свого молодшого сина Паперна і Яглич поки що не показали публіці. Точніше, було одне фото Яглича з сином, та на ньому хлопчик позує ззаді, а його обличчя не можливо розгледіти.

Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росіїЯк виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії
Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії

А ось фото 5-річної Єви можна віднайти в Мережі. Одного разу Антоніна Паперна і Володимир Яглич навіть взяли дівчинку на світський захід.

Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росіїЯк виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії
Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії

Цікаво, що дівчинка успадкувала зовнішність свого батька і практично його копія, а ось на свою зіркову маму та бабусю Ольгу Сумську Єва зовсім не схожа.

Как выглядит муж и дочь Антонины Паперной
Як виглядають двоє онуків Ольги Сумської, які проживають в росії

До слова, зіркова бабуся Ольга Сумська і раніше не мала змогу часто бачити онуків, адже живе від них в сотнях кілометрів. Та все ж декілька разів на рік Сумська мала змогу бачитись з донькою та онуками. Втім, вже більше року Ольга Сумська своїх рідних не бачить і має змогу лише говорити з ними по телефону.

Після початку повномасштабної війни в Україні Антоніна Паперна прийняла рішення залишитися жити та працювати в росії та мовчати про війну. За це рішення доньки в Україні змушена відповідати Ольга Сумська. Акторка запевняє, що її донька не підтримує війну, а мовчить лише через те, що боїться. Як відомо, у росії за антивоєнну позицію можуть не лише позватити роботи, а й посадити за грати.

Популярне

Схожі статті

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!