“Цей світ навчив жінку бути сильною” – Даша Квіткова після розлучення примостилася на асфальті під дощем

Даша Квіткова - відома блогергша та переможниця шоу "Холостяк -9". Власне, популярність здобула саме на відомому шоу, коли холостяк Нікіта Добринін обрав її серед усіх учасниць у фіналі, а згодом - одружився з нею.

Нещодавно Дарія поділилася відео в Інстаграм, в якому виходить на вулицю під дощем, лягає на мокрий асфальт горілиць та згодом посміхається. Своє відео Даша доповнила такими словами:

“Цей світ навчив жінку бути сильною, але не спитав, чи хоче вона цього”

Підписники відреагували на таку витівку схвальними коментарями: “Це так круто”, “Шалена”, “Божевільна у всьому”, “До мурашок на тілі”, “Я аж розплакалась”.

Дехто почав розмірковувати про сутність сильної жінки в цьому світі:

“Я переконана, що світ не вчив жінку бути сильною. За право бути сильною у цьому світі жінки боролися самовіддано і безапеляційно. Бо сила – це свобода і рівність, особливо у парадигмі сучасності”

“Але ж жінки всю дорогу билися за рівноправʼя і хотіли саме цієї сили та поваги”

“Ні, не спитали, не навчали… Просто нам не залишили вибору”

Даша Квіткова вирішила полежати під дощем
Даша Квіткова вирішила полежати під дощем

Та не всі оцінили перформанс Даші. Дехто скептично та з гумором сприйняв це відео:

“Коли хочеш здаватися сильною, але не втрималася від магічної сили калюж і Тіктоку”. “Коли контент менеджер пішов у відпустку” – жартують підписники.

Скоріш за все, зараз Даша переживає непростий період у своєму житті, пов’язаний з розлученням. Нагадаємо, зовсім нещодавно Дарія Квіткова офіційно розлучилася з Нікітою Добриніним, з яким обвінчалася лише у вересні минулого року. Блогерка поділилася, що відтепер вони разом – лише в ролі батьків прекрасного хлопчика Лева.

Популярне

Схожі статті

Ці хрустяшки розлітаються, як насіння. Не встигаю готувати, а вже просять ще: цукрове печиво на кефірі

Печиво - це чудовий і простий десерт для будь-якого віку і будь-якої ситуації. Сьогодні ми підготували рецепт рум'яного цукрового печива, яке підійде як на стіл, так і в дорогу або з собою на роботу.

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.