Сергій Притула святкує 42-й день народження: неочікувані факти про шоумена, який збирає мільярди для України

42 роки тому в Збаражі у родині Притул народився гарний хлопчик. Напевно, батьки гарно годували дитину, оскільки Сергійко ріс немов на дріжджах, дотягнувши у дорослому віці аж до 187 см. Та видатний іменинник не лише зростом, але й значними досягненнями.

42 роки тому в Збаражі у родині Притул народився гарний хлопчик. Напевно, батьки гарно годували дитину, оскільки Сергійко ріс немов на дріжджах, дотягнувши у дорослому віці аж до 187 см. Та видатний іменинник не лише зростом, але й значними досягненнями.

Все, за що брався Сергій Притула, неодмінно досягало успіху. Спочатку став знаменитим на гумористичній ниві. Його “Вар’яти-шоу” збирали чималі рейтинги на телебаченні і їздили з гастролями по всіх усюдах.

Сергій Притула в дитинстві

Потім ведучий узявся вести відбірковий тур “Євробачення”. Сергій з притаманною йому гумористичною ноткою одним-двома питаннями виводив на чисту воду потенційних колаборантів, яким не можна було довіряти представлення України на такому високому рівні.

Сергій Притула з мамою

Врешті Притула закінчив кар’єру на телебаченні й взявся за політику, де був непочатий край роботи. До посади мера столиці він поки що не доріс, це ще в майбутньому. Зате благодійний фонд Сергія Притули раптово набрав шалених обертів.

Перша родина Сергія Притули

Завдяки небайдужим українцям вдається купувати для наших ЗСУ необхідні важливі речі, включно з безпілотниками й супутниками.

Сергій Притула з другою родиною

Іменинник зустрічає 42-річчя у колі другої сім’ї. З першою дружиною Юлією Андрійчук Сергій прожив 6 років. Після розлучення обоє знайшли своє щастя по окремо. За 2 роки після розлучення Притула таємно одружився з Катериною Сопельник. Блондинку тодішній шоумен зустрів на Новому каналі. Весілля відбулося у Львові у 2015 році, й про нього знало дуже вузьке коло знайомих.

У свій 42-ий день народження чоловік не чекає від підписників на привітання. Натомість запропонував зібрати 101,6 мільйона гривень. Збір “Дістанемо ворога всюди” покликаний закрити потреби військових на суші, у повітрі й на воді.

Популярне

Схожі статті

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.