Ці вигини зводять з розуму: 26-річна дружина колишнього Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу показала фігуру в міні

Новоспечена дружина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу не втомлюється радувати читачів в соцмережі своїми фото. Плаский живіт, підтягнута спортивна фігура. Погодьтесь, це класно, коли до краси додалася ще й популярність.

Пройшов вже певний час з того моменту, як одружилися колишній чоловік Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу з українською візажисткою Лілією, яка до цієї події не була відомою широкому загалу. Можливо, хтось скаже про неї, що це сучасна історія про Попелюшку.

Про візажистку Лілію інформації небагато. Відома, що дівчина родом з маленького села на Івано-Франківщині, що вона має дитину від першого шлюбу, що познайомилися Лілія з Муратом ще на початку 2020 року. Та після гучного розлучення з Ані Лорак, після того як колишня дружина забрала з собою в росію спільну з чоловіком доньку, Мурат довго не наважувався зробити пропозицію коханій жінці. Більше двох років закохані не особливо афішували свої стосунки. А от вже осінню позаминулого року пара нарешті оголосила про своє заручення.

Дружина Мурата Налчаджиоглу демонструє свою фігуру

Різниця у віці між молодятами становить 20 років. Та цей факт нікого не бентежить, тим більше, що новоспечена дружина Мурата справжня красуня. Вона періодично демонструє в соцмережі фото своєї розкішної зовнішності, яка, як мінімум, її чоловіка, не залишає байдужим.

Дружина Мурата Налчаджиоглу хизується своєю фігурою

Чи перебуває Лілія годинами тренуючись у спортивних залах та косметичних салонах, щоб досягти таких результатів, вона не повідомляє, але шанувальники Лілії  в Instagram обговорюють її зовнішність, захоплюються нею, називають її ідеальною красунею та бажають гарного відпочинку. Прихильники Мурата віддають належне його смаку та кажуть, що він взяв за дружину справжню красиву жінку та Що в парі вони виглядають дуже гармонійно.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.