Ірина Білик показала 7-річного сина від п’ятого чоловіка: росте копією батька-азербайджанця (Фото)

Відома українська співачка Ірина Білик вперше за довгий час показала свого молодшого сина від п'ятого чоловіка Аслана Ахмадова. Хлопчик помітно подорослішав і став ще більше схожим на свого батька.

Ірина Білик відома не лише своєю музичною творчістю, а й кількістю шлюбів та романів. Співачка була одружена аж 5 разів і являється рекордсменкою по кількості шлюбів серед зірок українського шоу-бізнесу. На дітей Ірина наважилась, лише у першому і п’ятому шлюбі. Її старшому сину від моделі Андрія Оверчука Глібу вже 23 роки. Він вже зовсім дорослий і будує своє особисте життя окремо від батьків.

Ірина Білик і її син Гліб
Як виглядає старший син Ірини Білик

Молодший син Ірини Білик Табріз з’явився на світ у грудні 2015 року. На той момент співачці було вже далеко за 40, тож виносила дитину сурогатна матір. Батьком хлопчика являється російський продюсер азербайджанського походження Аслан Ахмадов, з яким співачка була у шлюбі з 2015 по 2021 рік.

Як виглядає молодший син Ірини Білик, якого народила сурогатна матір
Ірина Білик і Аслан Ахмадов

Зараз Табрізу вже 7 років. Співачка вкрай рідко показує хлопчика на публіку, та нещодавно вона опублікувала спільне фото з сином у Мережі.

На знімку, Білик обіймала Табріза, а він дивився в камеру з-під лоба. В підписі до фото співачка поцікавилася у своїх прихильниках, чи варто робити дитині зачіску таку, як вона хоче.

Ірина Білик показала 7-річного сина від п'ятого чоловіка
Ірина Білик показала 7-річного сина від п’ятого чоловіка

Користувачі Мережі одразу почали коментувати знімок і зазначили, що дитині треба робити саме ту зачіску, яку хоче сама дитина.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Так. Потрібно прислухатися до дитини. Свобода волі право вибору”;
  • “Хай ваша дитина робить все що вона хоче і як, головне в межах закону”;
  • “Так,звичайно, хай дитина самовиражається і проявляє свою індивідуальність”.

Варто відзначити, що 7-річний Табріз росте копією свого батька-азербайджанця. Неозброєним оком видно, що хлопчик має східну кров.

Нагадаємо, Ірина Білик жила зі своїм п’ятим чоловіком Асланом Ахмадовим по принципу гостьового шлюбу. Співачка з сином жила в Україні, а чоловік – у росії. Саме гостьовий шлюб і став причиною розлучення. Білик зізнається, що в останній рік подружнього життя, Аслан перестав цікавитись нею і сином і майже до них не приїжджав.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.