З веснянками і без червоної помади: Тіна Кароль похвалилася натуральною красою (ФОТО)

Тіна Кароль продовжує розкривати себе шанувальникам її творчості з нових сторін. Співачка вирішила відмовитися від улюбленої помади і показати свою натуральну красу.

Про стиль Тіни Кароль люблять поговорити в пресі. Співачка явно виділяється серед колег по сцені і шоу-бізнесу незвичайними образами і власними фішками.

Справжніми родзинками артистки вважають елегантні жіночні сукні, які підкреслюють фігуру Тіни, і яскраво-червону помаду, яка зазвичай виконує роль головного акценту в макіяжі.

Кароль не боїться яскравих кольорів і вміло поєднує їх між собою. Але варто зазначити, що її образи ніколи не залишаються непоміченими і посередніми. Тіна вміє привернути увагу своєю зовнішністю. Не малу роль тут відіграє і її прекрасна жіночна фігура.

Тіна Кароль на “Голосі країни” в яскравому жовтому платті

Але якою буде Тіна без гарних суконь і яскравої помади? Відповідь на це питання співачка вирішила дати у своєму особистому блозі в Instagram.

Зі своїми підписниками артистка поділилася фотографією, на якій вона демонструє свою природну красу. На знімку Кароль позує в коричневій шапці і абсолютно без макіяжу. На обличчі Тіни помітні легкі веснянки, а особливо заворожують великі блакитні очі.

Тіна Кароль без макіяжу

Шанувальники співачки залишили сотні коментарів під знімком, зазначивши, що навіть без макіяжу вона виглядає чудово.