Постаріла, але шарм не втратила: як змінилася зі свого першого ефіру і до сьогодні 39-річна Катерина Осадча

Відома українська телеведуча та журналістка вже давно працює на рідному телебаченні. Як змінилась знаменитість за часи своєї кар'єри та як виглядала, коли тільки починала свій шлях?

Катерина Осадча, відома українська світська журналістка, починала свою кар’єру багато років тому. Спершу знаменитість шукала себе у модельній сфері та навіть працювала в агентстві. Зірка їздила різними країнами світу, втім врешті-решт захотіла спробувати себе у зовсім відмінній професії. Саме в журналістиці Осадча знайшла своє призвання.

Тепер знаменитість є однією з найвідоміших телеведучих країни, бере участь у різних проєктах – як професійних, так і благодійних. Нині Катерина Осадча має благородну та витончену зовнішність. Ніжні риси обличчя зірки відточені часом і випробуваннями, які вона гідно пройшла. Хай там як, але ні за яких умов Катерині Осадчій не можна дати її реального віку – 39 років. Насправді знаменитість виглядає набагато молодшою.

Як сьогодні виглядає відома українська журналістка Катерина Осадча
Як сьогодні виглядає відома українська журналістка Катерина Осадча
Катерина Осадча виховує трьох дітей і живе у шлюбі з Юрієм Горбуновим
Катерина Осадча виховує трьох дітей і живе у шлюбі з Юрієм Горбуновим

У молодості ж зовнішність відомої української телеведучої дещо відрізнялась від того, який вигляд вона має зараз. Риси обличчя знаменитості виглядали дещо м’якшими та більш дитячими, але від цього зірка не втрачала харизми та особливого шарму. В очах Катерини Осадчої завжди виднілась цілеспрямованість, а її ніжна усмішка постійно зачаровувала людей навколо.

Як виглядала Катерина Осадча в молодості
Як виглядала Катерина Осадча в молодості
Якою була Катерина Осадча в молодості, поки не стала відомою
Якою була Катерина Осадча в молодості, поки не стала відомою

Слід зазначити, що відома українська телеведуча є прихильницею постійності та стабільності. Свою зовнішність у пластичного хірурга зірка ніколи не змінювала. Ба більше, за все життя знаменитість навіть ні разу кардинально не змінила своєї зовнішності та не зробила цікавої та незвичайної зачіски. Артистка полюбляє своє довге біляве волосся, тому підстригати його не наважується.

Популярне

Схожі статті

Все склали у каструлю і забули на 1,5 години: цікавий рецепт смачної і ситної вечері для лінивих

Якщо ви не маєте багато часу на приготування їжі, а сім'ю нагодувати треба, цей рецепт для вас. Картопля тушкована з овочами і м'ясом готується просто, а виходить дуже смачною.

Такий сімейний десерт стає королем вечора. А готується простіше простого: швидкий і смачний шоколадний торт

Десерти завжди були невід'ємною частиною нашого життя. Але часом так ліньки затівати велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт простого і швидкого шоколадного торта саме для такої ситуації.

Смачніше за пташине молоко! Ніжний і повітряний десерт без випічки на основі желе і вершків – рецепт

Легкий як хмаринка, ніжний і невагомий – саме таким виходить десерт за цим рецептом. Готується десерт дуже просто, без духовки, плити і зайвої метушні.