Зірка серіалу “Свати” Анна Кошмал показала підрослого сина в його день народження: росте копією мами

Зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал зворушливо привітала свого єдиного сина Михайлика з днем народження. Хлопчику виповнилось п'ять років і він росте копією своєї зіркової мами.

26 червня єдиному сину відомої української акторки Анни Кошмал виповнилось 5 років. У цей день зірка дуже зворушливо привітала сина у своєму Інстаграм-блозі.

Анна опублікувала фото з сином та святковим тортом.

Зірка серіалу Свати Анна Кошмал показала підрослого сина в його день народження

5 років материнства, безмежної любові та дружби. З днем народження мій котик

, – написала Кошмал.

Користувачі Мережі доєдналися до привітань у коментарях:

  • “З днем народження, Мишко! І з днем народження синочка, мама. Ви круті, бажаю вам завжди бути таким крутим тандемом!”;
  • “Вітаю Михайла з Днем Народження!  Нехай росте здоровий, щасливий, завжди усміхнений, радує Маму і Тата своїми успіхами та досягненнями.”;
  • “Хай росте здоровим та міцним хлопчиком на радість батькам”.

Варто відзначити, що Анна Кошмал рідко ділиться з прихильниками моментами з особистого життя. Відомо, що акторка одружена та вона досі тримає ім’я свого чоловіка в таємниці і не з’являється з ним на публіці.

Зірка серіалу Свати Анна Кошмал показала підрослого сина в його день народження

Відомо лише те, що обранець Анни Кошмал не має ніякого відношення до кіно, чи шоу-бізнесу, а являється підприємцем.

Нагадаємо, Анна Кошмал – відома українська акторка, яка отримала популярність завдяки ролі Женьки у культовому серіалі “Свати”.

Анна Кошмал в серіалі Свати

Там, акторці довелося зіграти важкого підлітка з дуже непростим характером. Анна Кошмал чудового справилась з цією роллю, хоча в житті – вона повна протилежність своєму персонажу. Анна вже багато років практикує його та медитації, а також відмовилась від всіх продуктів тваринного походження і вживає лише рослинну їжу. Крім того, Анна дуже світла і щира дівчина.

Варто відзначити, що Анна Кошмал стала однією із небагатьох акторів серіалу “Свати”, яка після початку повномасштабної війни підтримала Україну і виступила проти війни. Саме через це їй довелося розірвати всі зв’язки з її кіношними бабусею та дідусем Тетяною Кравченко та Федором Добронравовим, які наразі живуть і працюють у росії.