“Квартальна” дружина Зеленського Олена Кравець показала свого єдиного сина-футболіста: “Мій Мессі”

Відома українська актриса та ведуча Олена Кравець нечасто показує свого молодшого сина. Як сьогодні виглядає похресник президента, який захоплюється футболом?

Олена Кравець, відома українська актриса та телеведуча, разом зі своїм коханим чоловіком Сергієм виховують трьох дітей. Зіркова пара вперше стала батьками 20 років тому, коли в їхній родині на світ з’явилась Марія. А ось 6 років тому знаменитість народила двійнят – Катерину та Івана. Сьогодні зіркова родина живе у Києві, а Олена Кравець продовжує свою професійну діяльність.

Крім усього іншого знаменитість активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де часто ділиться своїми фотографіями та розповідями про цікаві події зі свого життя. Втім, двійняток підписникам артистка показує вкрай рідко. Тепер знаменитість вирішила змінити ситуацію та продемонструвала, як тепер виглядають її діти Іван і Катерина.

Олена Кравець показала на своїй сторінці підрослих дітей-двійняток
Олена Кравець показала на своїй сторінці підрослих дітей-двійняток

На опублікованих Оленою Кравець фотографіях неозброєним оком можна побачити, якими виросли її діти. Зіркові нащадки починають все більше й більше бути схожими на своїх батьків. Так, наприклад, син Олени та Сергія Кравець більше нагадує тата, а ось Катерина, молодша донька зіркової пари, все-таки нагадує свою маму.

Фотографії дітлахів Олена Кравець опублікувала не просто так. Знаменитість зізналась, що вона довгий час провела у роздумах про те, до якого табору віддати своїх малюків. Актриса поділилась, що ця поїздка до дитячого табору стане першою в житті її дітей. Втім, зізналась колишня зірка “Кварталу 95”, вона все ще не може обрати, куди відправити дітей.

Знаменитість розповіла про критерії, за якими обирала табір для дітлахів. За словами Олени Кравець, вона хотіла б обрати таке місце, де її діти зможуть насолоджуватись краєвидами та разом із тим опанувати різні старовинні ремесла. Крім того, додала Кравець, не менш важливим критерієм є комфорт.

Актриса Олена Кравець показала своїх дітей-двійнят
Актриса Олена Кравець показала своїх дітей-двійнят

Можна припустити, що зіркова мама звертає увагу й на інший фактор – чи зможуть її діти розвивати у таборі свої захоплення. Так, наприклад, точно відомо, що молодший син зірки Іван захоплюється футболом. Олена Кравець навіть іноді називає його Мессі – знаменитість впевнена, що хлопчика чекає велике майбутнє.

Популярне

Схожі статті

Пиріжки з м’ясом та моцарелою у листковому тісті роблю на раз-два: навіть свекруха похвалила й взяла рецепт

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування випічки, яка не буде солодкою, але захопить своїм смаком і ароматом, то цей рецепт точно для вас.

Нікітюк остаточно викреслила Притулу з серця: через стільки років взялася шукати собі чоловіка самотужки

Світ шоу-бізнесу завжди вражав глядачів дивовижними відносинами та розкішними романтичними історіями. Що не стосунки, то цілковитий сценарій багатосерійного серіалу.

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!