Впали від яблуні недалеко, але розлетілись в різні боки: доньки Полякової Маша і Аліса ні краплі не схожі

Співачка Оля Полякова – мама двох доньок. Спадкоємиці артистки, хоч і мають однакових батьків, та ростуть абсолютно не схожими одна на одну ні зовні, ні за характером.

Оля Полякова – українська співачка, яка дуже близька зі своїми прихильниками і не приховує від них особисте життя. Своїх двох дочок співачка з раннього дитинства привчає до медійності і дуже часто показує їх у своєму Інстаграм-блозі.

Страшна донька Полякової Маша й сама активно веде свій блог. Дівчина прагне бути популярною, як і її мама. А ось молодша донька співачки не любить, коли зіркова мама показує її у Мережі. Доньки Полякової ростуть не тільки не схожими один на одну зовні, а й кардинально різні по характеру.

Маша Полякова – 18 років

Як виглядають діти Олі Полякової

Старша донька Олі Полякової не менш популярна за свою зіркову маму. Дівчина з 14 років активно веде свій Інстаграм-блог і встигла отримати досить скандальну славу. Дівчина часто публікувала у своєму блозі недитячі знімки та вражала нецензурною лексикою.

Та зараз Маші 18 років. Вона подорослішала і почала вести себе зовсім по-іншому. Дівчина вже рік навчається у Лондоні, де вивчає музику. Зараз Маша виглядає, як істинна леді. Вона завжди у сукнях, з ніжним макіяжем і пишними локонами.

Як зараз виглядає старша донька Полякової

Сама Оля Полякова характеризує свою страшу доньку, як жіночну дівчину, яка хоче бути у центрі уваги.

Аліса Полякова – 11 років

Як виглядає молодша донька Олі Полякової

Аліса Полякова росте зовсім не схожою на свою маму та сестру. Сама Оля Полякова не приховує, що її молодша донька має хлопчачий характер. Вона любить лазити по деревах, роздивлятися вужів і жуків, а ось косметика і сукні її зовсім не цікавлять. Сама Аліса просить називати її бомжем Валерою і не знімати її на камеру.

Як виглядає молодша донька Олі Полякової

При цьому Аліса від природи дуже приваблива дівчинка. Вона має дуже гарні риси обличчя і розкішне русяве волосся.

Вже рік Аліса Полякова навчається у Лондоні у так званій школі-інтернаті. Оля Полякова зізнається, що не хотіла так рано відправляти доньку навчатися за кордон. Та повномасштабна війна в Україні змусила її відправити доньок у безпечні місця.