З Кіркоровим нічого спільного: новий бойфренд 40-річної Анастасії Стоцької схожий на підлітка (ФОТО)

Актриса і співачка Анастасія Стоцька три роки приховувала розлучення з чоловіком-мільйонером на фоні чуток про роман з Кіркоровим. А зараз у неї новий залицяльник, молодший на 6 років.

Навколо особистого життя Анастасії Стоцької ходить багато чуток. З найгучніших – про її любовний зв’язок з Філіпом Кіркоровим. Артисти багато разом працювали і не приховували почуттів на публіці, а коли Настя народила первістка, поповзли чутки, що Філіп його біологічний батько, тому що хлопчик став копією Кіркорова.

Діти Анастасії Стоцької
Діти Анастасії Стоцької

Зірка втомилась від постійних обговорень її особистих справ і врешті показала офіційного чоловіка – мільйонера Сергія Абгаряна, якому пізніше також народила дочку. Через 8 років шлюб в результаті дав тріщину.

Стоцька довго приховувала розрив з обранцем і наважилась про це повідомити публічно, коли “відболіло”:

Так буває, що люди розходяться, і я дуже рада, що ми розійшлися у добрих стосунках. Тато у житті дітей є щодня

, – розповідала Анастасія.

Анастасія Стоцька показала дітей-копію Філіпа Кіркорова
Анастасія Стоцька і Філіп Кіркоров

Офіційно пара оформила розлучення в 2023 році, але фактично вони розійшлися в 2019. Якраз в цьому році вона познайомилася з Олександром Казьміним – її новим обранцем. Це 34-річний актор мюзиклів та блогер. У соцмережах обох незліченні спільні фото, де пара то цілується, то обіймається.

Анастасія Стоцька показала свого нового бойфренда
Анастасія Стоцька показала свого нового бойфренда

Чоловік подружився з дітьми зіркової коханої, але коментували нове кохання Стоцька не збирається. Раніше вона зазначала, що її чоловік має бути розумним, сильним, чесним, добрим, щирим, щедрим, уважним і з почуттям гумору. Ймовірно все це вона знайшла в Олександрі.

Анастасія Стоцька показала свого нового бойфренда
Анастасія Стоцька показала свого нового бойфренда

Нагадаємо, одного разу в телешоу “Секрет на мільйон” співачка зізналася, що справді була закохана в короля естради Філіпа Кіркорова і чекала від нього почуттів у відповідь. Артист згодом теж говорив про кармічний зв’язок між ними, однак він так і не наважився почати ці стосунки.

Популярне

Схожі статті

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.