facebook

Катя Осадча, Марічка Падалко, Джамала: зіркові матусі розповіли, на якому місці в їхньому житті власні діти

В усьому світі люблять та шанують найріднішу людину- маму. Кожна дитина вважає саме свою маму найкрасивішою з усіх. Та сьогодні подивимося, як виглядають ті матусі, яких вважають взірцем красоти не тільки їхні діти

В українців поняття “Мама- це святе” закладено на генному рівні не дарма, бо тяжкий труд навіть звичайної матусі складно порівняти ще з чимось. А якщо матуся зірка телеекрану і її життя буквально проходить у всіх на очах? Давайте подивимось, як справляються зі своєю материнською місією дехто з українських зірок- матусь.

Катя Осадча

Катерина Осадча з дітьми
Катерина Осадча з дітьми

У Катерини Осадчої троє дітей. Свого первістка Іллю вона народила зовсім юною- у 20 річному віці від першого чоловіка-бізнесмена. Зараз її старшому синові теж 20 років. Закінчивши елітну школу у Києві, хлопець навчається за кордоном. Де саме, широкому загалу батьки подробиць не розкривають.

Але у Катерини є ще двоє дітей, які народилися у шлюбі з Юрієм Горбуновим: шестирічний Іван та однорічний Данило.

Після народження третьої дитини Катя писала в своєму Instagram: “Привіт, наш новий Всесвіт! Я мама трьох синів. Юро, дякую тобі за те, що кожну хвилину був поруч, у нас виходять гарні хлопці”.

Материнські обов’язки не заважають Катерині працювати на телебаченні при цьому прекрасно виглядати. До того ж зараз вона ще займається благочинністю та приймає активну участь у програмі по пошуку зниклих людей.

Марічка Падалко

Відома телеведуча з початку спортивних новин, потім програми новин ТСН, а зараз ще й одна з ведучих інформаційного телемарафону “Єдині новини”

Марічка має трьох дітей- підлітків Михайла, Марію, Катерину.

Марічка, всупереч своїй зайнятості на телебаченні, намагається максимально приділяти уваги вихованню дітей та  часто розповідає про них.

Ось, наприклад, нещодавно вона розповіла в своєму Instagram про зворушливу зустріч своїх дітей з їхнім батьком, який тимчасово повернувся з фронту.

Марічка Падалко та її родина
Марічка Падалко та її родина

Джамала

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала має двох малолітніх дітей Селіма-Ремзі та Еміра-Рахмана.

Та з лютого 2022 року співачка стала приділяти дітям менше уваги, тому що допомагає Україні, приймаючи участь у благодійних концертах та програмах по всьому світові.

За словами Джамали, вона дуже сумує за своїми дітьми. Але, від’їжджаючи у відрядження,  співачка змушена звертатися за допомогою по нагляду за синами до своїх батьків, або сестри.

Джамала зі своєю родиною
Джамала зі своєю родиною

Популярне

Схожі статті

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.