Іспанський бойфренд надихнув на зміни: Ані Лорак кардинально змінила імідж і зробила африканські кучері

Скандально відома співачка Ані Лорак не так давно змінила імідж. Знаменитість показала, як тепер виглядає з зачіскою, з якою її не бачили вже багато років

Колись відома та шанована в Україні співачка Кароліна Куєк в один момент вирішила переїхати та будувати кар’єру в росії. Нині артистка все ще залишається “на стороні” сусідньої держави, що почала повномасштабну війну проти її рідної країни. Хай там як, але у мережі зірка не соромиться розповідати про те, як їй важко живеться.

Зокрема, артистка одного разу зізналась, що саме завдяки “життєвим випробуванням” вона познайомилась зі своїм новим бойфрендом Ісааком, іспанським наставником і тренером з йоги. Ані Лорак розповідала, що знайшла кохання там, де на нього зовсім не чекала. Так, зірка закрутила роман зі своїм духовним наставником і вчителем. Схоже, саме він надихнув її на зміни, які зірка показала нещодавно на своїй сторінці в Інстаграмі. Кароліна змінила зачіску та тепер носить не пряме волосся, як завжди, а кучері.

Ані Лорак показала нову зачіску на своїй сторінці в Інстаграмі
Ані Лорак показала нову зачіску на своїй сторінці в Інстаграмі

Так, в особистому блозі в соціальній мережі скандально відома артистка продемонструвала, як виглядає її нова зачіска. Ані Лорак опублікувала відео з машини зі своїм бойфрендом. Разом зіркова пара кудись їхала, втім про пункт призначення співачка змовчала. Натомість знаменитість продемонструвала танці під пісню, що грала на тлі.

Слід зазначити, що нова зачіска Ані Лорак не є вже такою незвичайною. Від природи у відомої артистки кучеряве волосся, просто останнім часом вона постійно його випрямляла та робила різні укладки. Схоже, іспанець Ісаак надихнув артистку полюбити власну зовнішність абсолютно й повністю та повернутись до свого природного іміджу.

Як виглядала Ані Лорак багато років тому, коли носила кучеряве волосся
Як виглядала Ані Лорак багато років тому, коли носила кучеряве волосся

Нагадаємо, що відома співачка з початку повномасштабної війни мовчала про те, що відбувається в її рідній країні. Втім, пізніше Ані Лорак почала ділитись неоднозначними висловлюваннями, з яких користувачі мережі зробили висновок – Кароліна намагається всістись одразу на два стільці.

Популярне

Схожі статті

Переможець Євробачення 2024: яке місце посіла Україна та хто вирвався у трійку лідерів? Список фіналістів

Ось і відгримів фінал головного щорічного свята європейської музики, що завжди викликає велику зацікавленість серед глядачів з усього світу. І інтрига: хто став переможцем — відкрита!

Ольга Фреймут в черговий раз хотіла повчити етикету українців, але вийшло навпаки: леді так не роблять

Нещодавно Ольга Фреймут спробувала повернути свою популярність, демонструючи діяльність в Інстаграм. Вона намагалася навчити глядачів правилам етикету, але відповідь, яку отримала, була несподіваною.

З ними відчуваємо себе на сьомому небі. Тістечка “Еспресо”: ранкова кава з ними — наш щоденний ритуал

Починати свій день з ароматної кави та смачних тістечок "Еспресо" — це більше, ніж лише ритуал. Це справжнє мистецтво насолоди, яке відкриває нові горизонти смаку та надає енергії на весь день.