Сулейман би і оком не повів: Хюррем з “Величного століття” показала обличчя без макіяжу – мішки і червоний ніс

Відома турецька актриса приголомшила, як насправді виглядає у реальному житті. Знаменитість продемонструвала свою фотографію зблизька без макіяжу та фотошопу

Головну роль у популярному турецькому серіалі про Османську імперію зіграла Мер’єм Узерлі. Знаменитість на екрані з’явилась в образі Хюррем Султан і підкорила акторською харизмою та безперечним талантом. Саме серіал “Величне століття” подарував Мер’єм особливу популярність та всесвітнє визнання.

Нині турецька актриса продовжує активно працювати у своїй сфері. Зірка знімається в різних стрічках, а також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На своїй сторінці знаменитість час від часу ділиться свіжими фотографіями та розповідає про цікаві події. А от нещодавно актриса показала без прикрас, як виглядає в реальному житті. На селфі зірка позувала без краплі макіяжу.

Мер'єм Узерлі з Величного століття показала як насправді виглядає без макіяжу та фотошопу
Мер’єм Узерлі з Величного століття показала як насправді виглядає без макіяжу та фотошопу

Так, на фотографії, яку актриса опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, можна помітити, що у зірки дещо почервонів ніс. Крім того, найімовірніше, останнім часом Мер’єм Узерлі дуже втомлюється, адже під її очима – легкі синці та мішки. Усмішка у зірки майже відсутня, а ось її шкіра насправді у відмінному стані, навіть без макіяжу.

Слід зазначити, що в серіалі “Величне століття” знаменитість зовнішньо дуже відрізнялась від того, якою вона є сьогодні. Річ у тім, що Мер’єм Узерлі після завершення знімань серіалу серйозно взялась за свій зовнішній вигляд. Актриса робила підтяжку, збільшувала губи та вдавалась до інших хірургічних і косметологічних втручань.

Як виглядала Мер'єм Узерлі до пластичних операцій та косметологічних втручань
Як виглядала Мер’єм Узерлі до пластичних операцій та косметологічних втручань

Нині актриса, хоч і не дуже, але змінилась зовнішньо. Брови зірки турецького кінематографа дещо підняті догори, її обличчя доволі підтягнуте, а шкіра – підтягнута та чиста. Неозброєним оком видно, що Мер’єм Узерлі за собою стежить.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.